Piedone refuza sa candideze la Primaria Generala

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 17:27
1829 citiri
Piedone refuza sa candideze la Primaria Generala
Foto: adevarul.ro

Conservatorul Cristian Popescu-Piedone a anuntat, joi, in cadrul Conferintei Filialei PC Bucuresti, ca nu vizeaza o candidatura pentru Primaria Capitalei, ci doreste sa-si reinnoiasca mandatul la Primaria Sectorului 4 pe care o conduce in prezent.

"Vreau sa subliniez si sa inlatur toate zvonurile ca Piedone face ce face si vrea primar general. Sa nu se inteleaga gresit. Acesta este mesajul meu: Piedone vrea sa-si duca proiectele initiate in sectorul 4, nu ca primar general", a anuntat Popescu-Piedone, care a precizat ca-l va sustine "cu toata taria si toata pricepere" pe candidatul PC la Primaria Bucurestiului.

La remarca unui spectator din sala ca, totusi, Cristian Popescu-Piedone ar trebui sa-si asume candidatura la Primaria Capitalei din partea PC, prima reactie a edilului a fost "aoleu!", ulterior explicand ca doreste sa-si continue mandatul in sectorul pe care il conduce.

"Eu sunt bucovinean. Imi place sa port palaria pe care imi permite si corpul sa o port. Chiar daca sunt mare, n-am sa-mi pun palarie de mexican in cap. (...) Stiu cu certitudine ca o palarie mica imi sta bine si pot sa o port. Asa este palaria Sectorului 4", si-a explicat Popescu-Piedone decizia.

In cadrul Conferintei a PC Bucuresti au fost validati presedintii celor sase organizatii de sector ale formatiunii, votati initial in cadrul fiecarei filiale in parte.

Astfel, la sectorul 1 a fost confirmat Lucian Badica, la sectorul 2 Bogdan Diaconu, la sectorul 3 Virgil Dracea Ciulei, la 4 Marian Petcu, la 5 Adrian Ionescu, iar la sectorul 6 - Stefan Florescu.

Cu toate ca in cadrul Conferintei nu au fost nominalizati candidatii partidului la primariile de sector pentru alegerile din 2012, conservatoarea Liliana Minca a urat fiecarui lider de organizatie de sector sa devina primari in sectoarele lor.

Singura modificare a fost in cazul sectorului 4, unde felicitat si incurajat a fost actualul edil, prim-vicepresedintele PC, Cristian Popescu Piedone.

Conferinta PC Bucuresti, la care au participat aproximativ 800 de conservatori, s-a incheiat cu muzica, confetti si jocuri de lumini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#primar Cristian Popescu Piedone, #candidatura Primaria Capitalei , #stiri politice
Comentarii

LIVE ÎN 00:03:41

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 3 de minute

Notifică-mă