Viceprimarul Clujului a condus sapte masini intr-un singur an

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 21:08
2222 citiri
Viceprimarul Clujului a condus sapte masini intr-un singur an
Foto: Arhiva

Viceprimarul Radu Moisin, sustinut de PDL pentru a obtine postul de primar intermar al Clujului, a condus, intr-un singur an, sapte masini pe care le-a imprumutat de la diversi prieteni din anturajul sau.

Aceste probleme au ajuns in atentia presei inca de anul trecut, cand Radu Moisin a fost acuzat ca a condus o limuzina Audi A6, care ar fi apartinut anterior firmei Rosal, compania care a castigat licitatiei pentru ridicarea gunoiului menajer din oras, scrie Adevarul.

Atunci, chiar Moisin a fost presedintele comisiei de licitatie pentru respectivul contract.

"Am renuntat sa-l mai conduc cu mult inainte de aparitia in presa a primului articol. Am renuntat datorita faptului ca autoturismul s-a aflat mai mult in service datorita starii tehnice proaste, afland la service ca a fost grav accidentat anterior sa-l conduc eu", a explicat Moisin.

Viceprimarul a recunoscut insa ca nu a fost singura masina imprumutata de la prieteni.

"Dupa vanzarea unui autovehicul proprietate personala, am condus sapte masini cu titlu de imprumut de la prieteni, precum Fiat Doblo, Dacia Logan, Toyota Rav4, Renault Megane, BMW 320 model vechi, Volkswagen Passat, precum si autoturismul Audi A6 la care faceti referire, vechi de 7 ani la data respectiva si avand peste 200.000 de kilometri la bord. Dupa ce am condus toate aceste autovehicule, m-am decis sa achizitionez un autovehicul Ford Mondeo la mana a doua, cu 103.000 kilometri la bord", a mai declarat Radu Moisin.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Radu Moisin vepreimar Cluj, #Moisin masini conduce Radul Moisin pdl , #stiri politice