Copiii politicienilor fac scoala in strainatate

Duminica, 30 Mai 2010, ora 20:37
8554 citiri
Copiii politicienilor fac scoala in strainatate
Foto: arhiva

Indeamna parintii sa isi trimita copiii la scoala si spun ca aceasta este una de calitate, insa ei prefera sa ii trimita pe ai lor sa studieze in strainatate.

Adrian Nastase, Theodor Stolojan, Adriean Videan si Daniel Funeriu sunt doar cativa dintre cei care si-au trimis copiii sa invete la scoli de renume din strainatate, scrie Libertatea.

Mihnea Nastase, baiatul cel mic al liderului pesedist Adrian Nastase, a fost inscris initial la Liceul Jean Monnet din Capitala, dupa care a mers in Elvetia la Lyceum Alpinum Zuoz. Baiatul cel mare, Andrei, a studiat economia in strainatate, la Universitatea Bocconi, din Milano, Italia.

Baiatul lui Theodor Stolojan, Vlad, a terminat universitatea din Cambridge (Anglia), Elena Basescu, fata presedintelui Traian Basescu a studiat in Statele Unite, la James Madison University. Baiatul lui Miron Mitrea (PSD), Costin, a invatat in Germania.

Baiatul ministrului Economiei Adriean Videanu a studiat mai intai in Elvetia, la exclusivistul colegiu Le Rosey, iar acum este la George Washington University din Statele Unite.

Fiica ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, invata in Germania, unde locuiesc sotia sa. Sebastian, baiatul lui Vasile Blaga, ministrul de interne, are 22 de ani si studiaza la Munchen, in Germania, unde urmeaza cursurile Universitatii Tehnice, sectia Constructii de masini si Management.

Pentru cei care nu doresc sa isi trimita copiii departe de casa exista in Capitala Scoala Americana. Este cazul lui Mircea Geoana, care a inscris-o pe fiica sa la aceasta scoala.

Si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si-a dat la scoala copilul, Sebastian Alexandru, in acelasi loc, unde a fost coleg cu Costin, baiatul lui Mugur Isarescu. Fata lui Adriean Videanu, Diana Alexandra, studiaza tot aici.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copii politiceni scoala strainatate, #copii politicieni facultati strainatate , #stiri politice