Cristian Radulescu va fi mazilit de democrati

Marti, 12 Februarie 2008, ora 08:55
2485 citiri
Cristian Radulescu va fi mazilit de democrati

Cristian Radulescu, liderul grupului deputatilor democrat-liberali, risca sa fie schimbat din functie, informeaza Ziua de marti. In cadrul sedintei de luni a Biroului Permanent, acesta a fost criticat vehement pentru prestatia sa ca lider de grup. De asemenea, au fost criticati si parlamentarii juristi pe care ii are partidul.

Lui Radulescu i s-a reprosat cu duritate depunerea neregulamentara a motiunii pe taxa auto, fapt care a intarziat cu o saptamana aceasta procedura. Tonul criticilor a fost dat de vicepresedintele PD-L Cezar Preda, sustin surse din partid. De altfel, liderii democrat-liberali sunt nemultumiti de activitatea majoritatii parlamentarilor, in special de prestatia reprezentantilor pe care ii au in comisiile juridice.

"Activitatea actualilor parlamentari PDL in comisiile juridice trebuie imbunatatita si vom dispune inlocuirea unora dintre ei, cel putin la Camera Deputatilor", au declarat sursele mentionate. Este luata in calcul si inlocuirea lui Radulescu cu Preda. In plus, in anumite comisii, unii pedisti ar putea fi inlocuiti cu fosti membri ai PLD. O decizie va fi luata marti intr-o sedinta a grupurilor la care va participa si conducerea partidului.

PD-L a depus luni in Parlament, in mod regulamentar, motiunea simpla privind anularea taxei de prima inmatriculare, Cristian Radulescu anuntand documentul in sedinta de plen. Numai presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, poate sa stabileasca ziua dezbaterii motiunii si sa verifice daca sunt indeplinite conditiile legale in cazul motiunii, a precizat seful de sedinta, Valeriu Dorneanu.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Radulescu, #PD, #inlocuire , #stiri politice