Editorial: Refugiul doamnei Udrea

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 09:43
3675 citiri
Editorial: Refugiul doamnei Udrea

Unde sa mearga biata femeie, urmarita de toata lumea, incepand cu lautarii din Snagov si terminand cu tabloidele (si nu numai) din vestul continentului, ca stiu pana si copiii din clasa intai de langa Dijon ca e blonda, nu ca e ministru, si sa faca apel sa fie lasata in pace, decat nu la OTV?

Uitati-ma, ca vreau sa muncesc, a spus Elena Udrea in timp ce raspundea la toate intrebarile lui DDD despre politica, muraturi, sex, spatiul locativ al lui Cocos si modelele sale in viata.

Si pe cand planeta, induiosata de conflictul interior pus pe masa lui DDD, se pregatea sa se intoarca pe cealalta parte si sa seteze cronometrul televizorului peste 5 minute, pupaza zbirrrr, pe-o dugheana.

Cum incepu doamna Udrea dezvaluirile sari somnul lui Marie-Jeanne, sari a lu' domnu senator Ion, pana si slabatura de Miscoci tresari din oase, iar lui Oha ii tremura pleoapa si merse indata la calculator, ca sa mai astearna un capitol din cartea vietii lui de paravan pentru o operatiune controlata.

Producatorii TV s-au foit un pic si au picurat timid informatia in jurnalele de noapte, ca s-o lase pentru a doua zi sa creasca, poate cade doamna Udrea la drum de dimineata la dezbaterea bugetului, pentru aprofundare. Zis si facut.

Si uite-asa, experimentul demonstreaza din nou teoria conform careia ceea ce nu te lasa sa crapi te face mai puternic. Ca nu vorbeste gura doamnei Udrea singura e deja pierdere de timp sa mai consemnez, cum zau daca ma intereseaza cine vrea sa profite si in ce fel de noul capitol deschis de duduie.

Cum conspiratia e opium pentru roman, sa traga pe nas cat o pofti, spre vesnica fericire!

Daca nirvana nu-i cere sa pretinda institutiilor statului sa investigheze tarasenia, ca sa afle, printre liniute, daca s-a platit o rascumparare din banii sai pentru un folos politic, asta e!

Interesul ar putea sa ma incerce in cu totul alta situatie. Ce se va intampla daca in urma apelului doamnei ministru, sau in absenta lui, o va lasa presa sa respire cu adevarat si nu-i va mai masura posetele, margelele, zulufii si (era sa uit ce era mai important) vorbele?

Ar putea supravietui unui asemenea experiment? Probabil ca da. Doar ca in absenta conspiratiilor, a declaratiilor fratelui actorului Tecuceanu sau ale vreunui colonel diliu care a lucrat la SIE si vede la televizor colegi care presteaza sub acoperire la Cotroceni fara stirea presedintelui, vom incepe sa bagam de seama care sunt problemele noastre.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Udrea OTV, #Udrea rapire Irak, #Udrea Marie Jeanne , #stiri politice
Comentarii