Frati, cumetri si iubite, candidatii pentru viitorul Parlament

Vineri, 24 Octombrie 2008, ora 11:16
2563 citiri
Frati, cumetri si iubite, candidatii pentru viitorul Parlament

Pe listele de candidati pentru alegerile din acest an apar soti si sotii, frati, cumetri, iubite si alte persoane aflate in anturaje de familie.

Cea mai numeroasa familie parlamentara ar putea fi cea a lui Gigi Becali. Alaturi de finantatorul Stelei, pentru un post de parlamentar vor concura nepotul si varul sau Cristian si Gheorghe Becali, dar si finul Viorel Tudorache, informeaza Gardianul.

Cel mai longeviv cuplu din politica damboviteana este format din Miron Mitrea, fost deputat de Vrancea, si Manuela Mitrea (actual deputat de Mehedinti). Ei vor candida pentru reinnoirea mandatului in judete diferite - Miron Mitrea, tot in Vrancea, iar Manuela - la Constanta.

Miron Mitrea mai are si cativa fini care urmeaza sa-i intregeasca familia politica. Printre acestia se numara actualul deputat de Mehedinti Eugen Nicolicea, care vrea si el sa-si reinnoiasca mandatul.

Totodata, ministrul udemerist Laszlo Borbely candideaza alaturi de ginerele sau Attila Kovacs pentru noi mandate in Parlamentul Romaniei.

Fostul social-democrat, actualmente liberal Traian Dobre, candidat pentru un nou mandat de parlamentar, si-a propulsat si el nora, Cristina Dobre, pe lista liberalilor ieseni pentru un fotoliu de deputat. In cazul in care vor fi alesi, socrul si nora vor fi nu numai colegi de grup parlamentar, dar poate si de banca.

La capitolul "fini", cel mai tare stau liberalii. Astfel, premierul Tariceanu, care candideaza intr-un colegiu din judetul Ilfov, ar putea sa-si aiba si finii alaturi.

Bogdan Olteanu, unul dintre finii sai de cununie candideaza intr-un colegiu din sectorul 1 al Capitalei, iar Gigel Stirbu (alt fin) candideaza intr-un colegiu din judetul Olt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#candidati, #Parlament, #frati, #cumetri, #fini, #rude , #stiri politice