Geoana catre Boc: Remaniezi pe dracu'

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 18:03
3574 citiri
Geoana catre Boc: Remaniezi pe dracu'

Cutezanta premierului Emil Boc de a propune in cadrul sedintei Coalitiei de luni remanierea lui Dan Nica, de la carma Internelor, l-a facut pe Mircea Geoana sa se enerveze destul de rau si sa injure printre dinti.

Mai mult chiar, liderul PSD i-a amenintat pe colegii democrat liberali ca in cazul in care vor mai forta nota vor discuta cu el doar dupa ce va iesi presedinte.

"Emil Boc - Solicitam remanierea domnului Dan Nica, vicepremier si ministru al Administratiei si Internelor. In ultimul timp s-a dovedit ca e incapabil sa asigure siguranta cetateanului si sa dea cetatenilor Romaniei un sentiment de securitate....

Mircea Geoana - Ce faci ma tu? Pe cine remaniezi?

Emil Boc - Stiti Constitutia... aaaa imi da dreptul sa propun asta presedintelui...

Mircea Geoana - Daca continuati sa fortati nota veti mai vorbi cu mine doar dupa ce voi iesi presedinte!", se arata intr-o stenograma a sedintei de luni a Coalitiei, publica pe blogul Pe Surse.

Cand a vazut reactia liderului PSD, premierul Emil Boc a precizat imediat ca postul de la Interne va fi ocupat de un alt social democrat.

"Emil Boc - Pai nu se pune problema asa. Cu siguranta postul de la interne si vicepremierul sunt ale PSD. O sa puneti alt om.

Mircea Geoana - Remaniezi pe dracu, pe el il remaniezi!

Emil Boc - aaaaa (baguie ceva) Pai...(delegatia PSD se ridica si da sa plece)

Mircea Geoana - (catre colegii de partid) Sa plecam, sa-i lasam dracu!", se mai arata in stenograma.

Imediat dupa ce partenerii de Coalitie s-au despartit a urmat un adevarat razboi al declaratiilor, iar criza a continuat si marti.

Nici presedintele Traian Basescu nu a reusit sa tempereze lucruri, ci le-a inflamat propunand numirea unui ministru independent sau de la celelalte partide.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Mircea Geoana remaniere dracu, #Emil Boc decizie remaniere , #stiri politice
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Mojicia si ingamfarea lui Geoana in plenitudiea ei . Probabil ca Dl.Boc a fost luat prin surprindere de faptul ca puiul de securist si-a dat arama pe fata .