Gusa: Legendarul Basescu nu mai e decat un simplu om

Sambata, 30 Mai 2009, ora 18:24
2490 citiri
Gusa: Legendarul Basescu nu mai e decat un simplu om
Foto: IasiPlus

Fostul lider PIN, Cozmin Gusa, a declarat sambata ca nu se asteapta la mutari spectaculoase de la Traian Basescu in 2009, ci eventual la o renuntare la candidatura la prezidentiale, in conditiile in care nu mai are sustinere populara dupa cinci ani de mandat.

"E poibil sa ia in calcul sa nu candideze pentru ca lucrurile stau prost pentru el. (...) Legendarul Basescu e un simplu om dupa mandatul de cinci ani", a declarat Cozmin Gusa, la emisiunea 3x3 de la Realitatea TV.

In ceea ce priveste campania pentru alegerile europarlamentare, Cosmin Gusa sustine ca aceasta nu este marcata de dezbateri pe temele europarlamentare, ci nu este decat "o runda zero pentru prezidentiale".

"Dezbatere la europarlamentare nu exista, este un fel de runda zero la prezidentiale. Partidele subordoneaza toate actiunile castigarii presedintelui. (...) Aceasta campanie a fost usor degeaba. Nu mizez pe o prezenta mai mare de 22-23 la suta", sustine Gusa.

Acest dezinteres insa o sa ii coste pe romani, sustine fostul lider PIN.

"Romanii vor plati acest dezinteres al lor pentru europarlamentare. (...) Tarile mai interesate care se chinuie sa trimita oameni competenti in Parlamentul European vor fi beneficiare iar Romania nu. Calitatea slaba a europarlamentarilor pe care ii trimitem va avea drept rezultat o negociere proasta pentru Romania", mai spune Gusa.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Cozmin Gusa Basescu, #Basescu alegeri prezidentiale , #stiri politice