Intra cu dreptul in 2009

Joi, 01 Ianuarie 2009, ora 09:04
2088 citiri
Intra cu dreptul in 2009

Planuri fara numar, incheieri de conturi, promisiuni ferme ca vom face sau nu vom mai face anumite lucruri - toate acestea ne marcheaza, de fiecare data, intrarea intr-un nou an.

S-au creat adevarate "retete" ale intrarii cu succes intr-un an nou, ale garantarii reusitei in anul care vine si, cu toate acestea, este clar ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si gaseasca linistea si detasarea pentru a privi cu realism anul vechi si provocarile anului care vine, pentru a ne gasi cel mai bun drum de urmat.

Pe langa traditiile si superstitiile care ne spun ce si cum sa facem, cel mai important lucru ramane starea noastra de spirit, capacitatea de a avea optimismul si speranta in lucruri mai bune.

Se spune ca daca vreti sa intrati cu dreptul intr-un an nou, atunci ar fi bine sa nu aveti datorii, sa fiti impacati cu toata lumea, sa aveti bani in buzunare si sa va puneti dorinte, despre care se spune ca se vor indeplini.

Si ca, daca afara este ger si zapada este stralucitoare, anul care vine va aduce multe cununii. Iar de Anul Nou sa bei vin rosu. Indiferent de locul unde va aflati, de vestile proaste pe care le-ati primit, intrarea intr-un nou an este intotdeuna un motiv de bucurie.

Si nu pentru faptul ca vestile proaste trebuie celebrate, ci pentru ca orice problema are cel putin trei solutii, iar zilele care urmeaza va vor da oportunitatea sa va ganditi cum sa o rezolvati.

O vorba din popor spune ca "Dracul nu este atat de negru precum pare", de aceea gandurile noastre ar trebui sa fie orientate intotdeuna spre partea plina a paharului, nu spre cea goala.

Pentru a intra cu dreptul in noul an puteti sa faceti o rugaciune catre forma de divinitate in care credeti. Poate cele mai intelepte decizii pe care le putem lua in primele ore din 2009 sunt legate de urmarea unei diete sanatoase, comunicarea mai buna cu cei dragi, de oferirea unui moment de intimitate cu noi insine, urmat de deschiderea larga a ochilor si urechilor catre ceea ce se intampla in jurul nostru.

Si este bine ca atunci cand ne stabilim niste scopuri sa fim realisti, pentru a nu lasa loc frustrarilor. Pana la urma urmei, nu exista reteta perfecta pentru un an perfect, viitorul este o necunoscuta, de aceea trebuie sa profitam de prezent si sa incercam sa intelegem trecutul.

Odata nimerita o astfel de combinatie, poate ca vom gasi mai usor calea de a razbi in 2009, un an care nu se anunta deloc usor. La Multi Ani si un an plin de impliniri!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#sfaturi Anul Nou, #atitudine relaxata, #fixarea tintelor, #ganduri pozitive , #stiri politice