Ziare.com

La sfarsit de mandat, Adrian Iorgulescu e mandru de realizarile sale

Joi, 06 Noiembrie 2008, ora 16:21

   

La sfarsit de mandat, Adrian Iorgulescu e mandru de realizarile sale
Ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, a prezentat, joi, un raport al intregii activitati a ministerului din cei patru ani de guvernare si s-a declarat mandru de realizarile sale.

"Cartea Alba a Guvernarii este o dovada a progresului vietii cultural-artistice a Romaniei din 2004 pana in 2008", sustine ministrul Iorgulescu.

Potrivit lui Iorgulescu, daca inaintea mandatului sau ministerul era "tratat ca o Cenusareasa", dupa ce a fost preluat de el s-a ajuns ca bugetul sa creasca de la 0,15% la 1% din PIB, in 2008.

"Principalele linii directoare, incrise in programul de Guvernare, au vizat reforma sistemului de finantare, cresterea investitiilor, descentralizarea decizitionala si administrativa, reabilitarea infrastructurii institutiilor de profil, imbunatatirea capacitatii de absortie a fondurilor europene si a calitatii actului managerial al institutiilor publice, promavarea si protejarea identitatilor si diversitatii culturale", a declarat Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii.

In opinia ministrului Culturii, cea mai importanta realizare a ultimilor patru ani este faptul ca ministerul a dus bugetul culturii de la 0,2%, la 1% din PIB.

"Rezultatele noastre se vad cel mai bine in performantele si premiile luate de artistii romani, mai ales in domeniul cinematografiei", a incheiat Adrian Iorgulescu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 777 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pardon

Ce ai realizat ma fata de..c...u..r..epilata?

 

cartea,, alba,, a derbedeilor

BUTAFORIA SEMNATA FLORIN CODRE MARELE REALIZATOR DE CHICIURI MONUMENTALE DIN PIATA DEZILUZIEI
(buget citeva milioane de euro,300 de mii in buzunarele marelui realizator de chiciuri iar restul numai HADRIAN IORGUBULESCU stie)

,,Rezultatele noastre se vad cel mai bine in performantele si premiile luate de artistii romani, mai ales in domeniul cinematografiei,,
Nu iti este rusine mai derbedeule sa ai un asemenea tupeu????????????
Ia mai gindeste putin???????????? daca poti bineinteles.

IN PRIVINTA TUPEULUI , NU SUNT CUVINTE.....

Poate doar ca numai cei trecuti prin mujdeiul preparat la BANEASA si care alcatuiesc haita de spoliatori ai tranzitiei fara sfarsit pot avea un asemenea tupeu de nedescris cu vocabularul existent .


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor