Ziare.com

Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?

Marti, 27 Mai 2008, ora 15:30

   

Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?
Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

Labo Dorel
Acesta candideaza la Primaria din Zalau, din partea PD-L. Vasile Labo a ales sa mearga pe un slogan propriu: "Te poti baza pe el", in detrimentul celui al partidului sau: "Facem ce trebuie!". Labo a fost aratat cu degetul de presa pentru ca a incalcat legea electorala folosindu-si proprii copii in afisele electorale.

Muia Marcel
Candideaza din partea PSD in comuna Cheveresul Mare, judetul Timis, pentru un nou mandat. Baiatul lui Muia Marcel a fost acuzat la finele lui 2007 ca ar fi violat o minora, alaturi de un amic de 17 ani. Tanarul Muia ar fi intretinut relatii sexuale cu fata si ar fi facut si sex oral cu aceasta. In 2004, sotia lui Marcel Muia a facut publice niste fotografii in care sotul sau era in pat cu amanta. Ulterior, cuplul Muia a divortat.

Laba Vasile

Candideaza la Primaria Bistrita Bargaului din partea PD-L, cu mesajul: "Noi ne tinem de cuvant". Laba Vasile a primit cateva sugestii de campanie din partea unui blogger cunoscut, Sutu: "Ai incredere in Laba", "Te poti baza pe Laba" etc.

Gaf-Deac
Tanarul candideaza din partea PNG-CD pentru Primaria Sectorului 4. Gaf-Deac are un mesaj care trimite la silueta sa masiva si care concureaza prin greutate cu contracandidatul Piedone: "Un primar pe masura nevoilor sale".

Epidemie de Pojar la Jucu
Trei candidati cu acelasi nume de familie si din acelasi neam se lupta pentru Primaria Jucu. Barbatii Pojar cred ca nu vor fi confundati de comunitate si spera fiecare in sansele proprii. Ei candideaza din partea PSD, PNL, respectiv PD-L.

Acestia sunt cativa dintre candidatii desemnati de partidele lor pentru alegerile locale din 2008. Ramane de vazut daca numele lor ii va face mai vizibili in ochii alegatorilor.

Nota Ziare.com: Articolul este un pamflet.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9859 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce tristi sunt?

Ce *** trista ,ce *** ninsa, de faci pojar cand esti primar.

 

2 Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de

2Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

eu voi vota...

...localitatea aia din Croatia sau voi merge pe moneda din Botswana...oricum cam asta ne dau alesii nostri dragi dupa cei votam...

 

Mai bine hailavot!

motive ca sa votezi (sau sa nu...) pe hailavot.org

3 Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata

3. Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte

1. Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

toti dubiosii la psd si pd-l:))

ce nume au astia,frate:)))ei n-au auzit ca si-l pot schimba si ei dupa ce fac 18 ani? cum ar fi sa ai slogan :" muia pentru primarie" sau " *** - fapte, nu vorbe":))

 

SUS MUIA SI JOS ***! VAI DE MAMA NOASTRA SI DE TARA NOASTRA...

 

NUME SI RENUME

...SUNTEM FAMILIARIZATI..MAI ADAUGATI:BASE-SCU,BOC,FUTUR!!!

 

ALEGERI LOCALE 2008

VAI DE CAPUL NOSTRU CINE NE CONDUC SI PE CINE ALEGEM,ASA NE TREBUIE SANTEM UN POPOR DE C.... ASTA E REALITATEA CA LA NOI LA NIMENI

 

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata pu

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

 

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore....

 

Daca-i asa,sa vedem si defectele strainilor.

De pilda ce parere aveti de numele ambasadorului Italiei" Romeo M-apucio di Daravera,sau al Chinei :Nam Ce Fu . Pai e frumos ?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor