Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?

Marti, 27 Mai 2008, ora 15:30
14878 citiri
Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?

Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

Labo Dorel

Acesta candideaza la Primaria din Zalau, din partea PD-L. Vasile Labo a ales sa mearga pe un slogan propriu: "Te poti baza pe el", in detrimentul celui al partidului sau: "Facem ce trebuie!". Labo a fost aratat cu degetul de presa pentru ca a incalcat legea electorala folosindu-si proprii copii in afisele electorale.

Muia Marcel

Candideaza din partea PSD in comuna Cheveresul Mare, judetul Timis, pentru un nou mandat. Baiatul lui Muia Marcel a fost acuzat la finele lui 2007 ca ar fi violat o minora, alaturi de un amic de 17 ani. Tanarul Muia ar fi intretinut relatii sexuale cu fata si ar fi facut si sex oral cu aceasta. In 2004, sotia lui Marcel Muia a facut publice niste fotografii in care sotul sau era in pat cu amanta. Ulterior, cuplul Muia a divortat.

Laba Vasile

Candideaza la Primaria Bistrita Bargaului din partea PD-L, cu mesajul: "Noi ne tinem de cuvant". Laba Vasile a primit cateva sugestii de campanie din partea unui blogger cunoscut, Sutu: "Ai incredere in Laba", "Te poti baza pe Laba" etc.

Gaf-Deac

Tanarul candideaza din partea PNG-CD pentru Primaria Sectorului 4. Gaf-Deac are un mesaj care trimite la silueta sa masiva si care concureaza prin greutate cu contracandidatul Piedone: "Un primar pe masura nevoilor sale".

Epidemie de Pojar la Jucu

Trei candidati cu acelasi nume de familie si din acelasi neam se lupta pentru Primaria Jucu. Barbatii Pojar cred ca nu vor fi confundati de comunitate si spera fiecare in sansele proprii. Ei candideaza din partea PSD, PNL, respectiv PD-L.

Acestia sunt cativa dintre candidatii desemnati de partidele lor pentru alegerile locale din 2008. Ramane de vazut daca numele lor ii va face mai vizibili in ochii alegatorilor.

Nota Ziare.com: Articolul este un pamflet.

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
#alegeri, #2008, #locale, #pojar, #nume candidati, #Muia Marcel, #Laba Vasile , #stiri politice