Mariana Campeanu isi consiliaza pensionarii din colegiu

Miercuri, 29 Octombrie 2008, ora 20:24
718 citiri
Mariana Campeanu isi consiliaza pensionarii din colegiu
Foto: xprimm.ro

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a participat miercuri la o intrunire in colegiul 9, in care candideaza, prilej cu care i-a consiliat pe pensionari si le-a promis ca va lua in calcul inclusiv marirea plafonului de ajutor pentru incalzire.

Mariana Campeanu, fost sef al Casei de Pensii, i-a indrumat pe pensionarii adunati miercuri seara la sediul PNL sector 2 cum sa-si rezolve problemele legate de dosarele de pensii. In cadrul discutiilor cu acestia, s-a ridicat inclusiv problema cresterii pretului la gigacalorie, ministrul muncii mentionand ca va lua in calcul problema prin propunerea unui proiect pentru majorarea plafonului de ajutor dat pensionarilor.

La finalul intrevederii, Campeanu a explicat ca urmeaza sa analizeze situatia, fara sa se pronunte explicit pentru sustinerea unei masuri de ridicare a plafonului de ajutor. "Sa vedem costurile, care-s plafoanele, pe urma o sa incerc...", a afirmat ea.

Campeanu a participat miercuri la lansarea proiectului "Punctul galben", care se doreste un centru de asistenta a cetatenilor pentru a-i indruma in rezolvarea anumitor probleme pe care le au in raport cu institutiile statului.

"Problemele sunt strict birocratice pentru ca ei nu stiu unde sa-si faca dosarul bine, nu stiu unde sa se duca cu dosarul si asa mai departe. Noi asta facem, ii ajutam", a afirmat Vlad Naicu, candidat PNL in colegiul 4, la Senat.

La eveniment a participat Aurora Liiceanu, in calitate de "prietena si sustinatoare" a lui Naicu.

"A venit pentru mine, am invitat-o eu sa vada cum functioneaza, i-a placut foarte mult, vrea sa se implice in proiect si sa ne consilieze psihologic cum sa vorbim cu ei. Foarte multi oameni sunt inacriti si le-a ajuns!", a comentat candidatul PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#Mariana Campeanu, #consiliere, #pensionari, #colegiu, #alegeri, #parlamentare , #stiri politice