Ziare.com

O parte din atributiile Agentiei Antidrog, transferate in curtea lui Bazac

de Irina Ursu
Duminica, 15 Martie 2009, ora 14:45

   

O parte din atributiile Agentiei Antidrog, transferate in curtea lui Bazac
Dan Nica, ministrul Administratiei si Internelor, a precizat duminca ca restructurarea Agentiei Nationale Antidrog se va face si prin transferul atributiilor care tin de partea medicala in subordinea Ministerului Sanatatii.

"Nu ne putem ocupa si de prinderea traficantilor de droguri si de cei care se afla in aceasta situatie. Sunt doua chestiuni total diferite si, ca in toate tarile membre Uniunii Europene, partea de tratament si de indrumare a celor care se afla sub influenta drogurilor apartine Ministerului Sanatatii si nu MAI", a declarat Nica.

Ministrul Internelor a precizat ca masurile anuntate vor fi aplicate incepand de saptamana viitoare. Nica a anuntat ca din cele 22 de directii generale aflate in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, doar sapte vor ramane neschimbate, celelalte urmand a fi transformate in simple directii.

Restructurarea va incepe pe 15 martie si se va termina pana la sfarsitul lunii, a mai anuntat ministrul Dan Nica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 886 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

asa ramane politia CURATA.

MAI, sa dea si fondurile bugetare care si le-au tras pe chestia asta. Drogatii sunt ai Romaniei si este vina MAI ca traficul de stupefiante si drogatii au ajuns cati sunt de 20 de ani. Prind numai cativa si pe aia marunti. Nu intra aici cei de la antidrog care sa chinuie cu capturile de droguri. Vorbim de traficantii aceia pe care ii stie toata politia si care isi fac treba sub supraveghere atenta, prin baruri pe lanaga scoli pe sttarzi. Uite asa disperseaza nea Nica problema drogurilor ca sa scape bazma curata si sa se contnue afacerile.

 

ORGANU'' PENAL

As merge mai departe cu rationamentul si anume "traficul de droguri si stupefiante" au ajuns atat de departe in Romania DATORITA sustinerii MAI si a implicarii oneroase a catorva generali si colonei din Minister cu aportul unor cadre din Politie, Vama, Jandarmerie si bineinteles, SRI!
!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor