Oana Niculescu Mizil, puscarias la Parlament

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 15:26
9421 citiri
Oana Niculescu Mizil, puscarias la Parlament
Foto: Antena3

Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil s-a imbracat, marti, in uniforma de detinut, pe holurile Parlamentului, asteptandu-l pe presedintele Traian Basescu. Oana Niculescu Mizil a fost apostrofata de Basescu, inaintea discursului sau din Parlament, care a intrebat-o: "credeti ca Romania are nevoie de circ, doamna?

Oana Niculescu Mizil a decis sa protesteze astfel fata de acuzatiile de frauda aduse PSD, in plen, de catre Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a acuzat, marti, PSD ca a cerut 127 de miliarde de lei PD-L, ca sa nu paraseasca sala unde s-a votat Legea pensiilor.

Anastase: PSD a cerut PD-L 127 de miliarde pentru votul Legii pensiilor (Video)

In replica, Oana Niculescu Mizil afirma ca ea nu a primit niciun ban, precizand ca nu vrea ca aceasta institutie sa se transforme intr-o masina de vot.

"Suntem prizonieri in propria tara, prizonieri in propriul Parlament. Nu am auzit asa ceva, in douazeci de ani de asa-zisa democratie. Protestez fata de frauda de saptamana trecuta. Nu accept ca sase milioane de pensionari sa fie ingenunchiati prin frauda de acesti hoti, cuvantul este prea moale pentru ei", a declarat aceasta.

Mizil a adaugat ca "astfel de hotii nu le accept(...) Prin purtarea acestui costum incerc sa ma fac auzita".

"Credeti ca Romania are nevoie de circ, doamna?", i s-a adresat presedintele Traian Basescu deputatului PSD, la Parlament, inaintea discursului sau.

Acesta i-a replicat sefului statului: "Vreau sa fiti un bun roman domnule presedinte, un bun roman".

Presedintele Traian Basescu a ajuns, in Parlament unde va adresa un mesaj "pe probleme actuale de politica interna".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Oana Niculescu Mizil, #deputat PSD Lege pensii , #stiri politice
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Penibila . Maritata cu un libanez . Sprijinita si garantat de Vanghelie l-a batut pe Becali , zeul electric al Ferentariului . Locuitorii s-au ales cu panarama pe holurile Parlamentului .
Poza ReCe
ReCe
rank 5
Tre' sa recunoastem: ii sta bine in acest costum