Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Olteanu: Patriciu, cea mai mare povara a PNL

Sambata, 21 Martie 2009, ora 17:28
3712 citiri
Olteanu: Patriciu, cea mai mare povara a PNL

Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost cea mai mare povara a PNL in ultimii patru ani, potrivit purtatorului de cuvant al liberalilor Bogdan Olteanu.

"Dinu Patriciu a fost cea mai mare povara a PNL in acesti ultimi patru ani", a declarat Olteanu, sambata, la Antena 3.

"Prima acuzatie care se aduce PNL-ului este legatura cu Dinu Patriciu. Nu stiu daca o sa crestem peste 20% daca mergem in fata cu Dinu Patriciu", a acuzat Olteanu.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a adaugat ca nu stie "pe cine a sutinut financiar Dinu Patriciu" in ultimii patru ani, amintind ca el s-a ocupat de campaniile nationale ale PNL, atat din 2004, cat si din 2005.

Acuzatiile lui Bogdan Olteanu sunt o reactie la discursul de vineri al actualului presedinte al liberalilor, Crin Antonescu, care l-a salutat si i-a multumit lui Patriciu pentru vocea sa puternica si clara a liberalismului de la inceputul anilor '90, dar si liberalului Viorel Catarama, invitat la Congres.

"Trebuie sa facem ce e legal totdeauna, trebuie sa facem ce e moral, trebuie sa facem ceea ce e de bun gust si ceea ce e de bun simt. Sunt lucruri simple, le stim cu totii, nu le putem face intotdeauna, va trebui sa le facem mai mult, sa spunem mereu adevarul, sa incetam sa fim uneori ipocriti.

Dati-mi voie sa va dau doua exemple. Sunt in sala aceasta doi oameni, unul e simplu delegat, altul a reusit sa fie invitat si multi dintre noi se fac ca nu-i cunosc - Patriciu si Catarama", a spus Crin Antonescu la Congres.

El a mentionat ca Dinu Patriciu a fost "cea mai puternica, cea mai clara si cea mai hotarata voce a liberalismului la inceputul anilor '90". "Il salut si ii multumesc pentru asta fara niciun fel de sfiala", a spus Antonescu.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Bogdan Olteanu Patricius, #Patriciu imagine PNL, #Patriciu povara PNL , #stiri politice