Oprescu, ironic: Ma lansez maine pe Arcul de Triumf

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 20:22
4233 citiri
Oprescu, ironic: Ma lansez maine pe Arcul de Triumf
Foto: Realitatea TV

Cum principala intrebare care i se pune primarului general al Capitalei este daca va candida sau nu la alegerile prezidentiale din noiembrie, Sorin Oprescu a inceput sa apeleze la glume si ironii pentru a evita raspunsul.

Astfel, invitat sambata la o emisiune la Realitatea Tv, primarul general a povestit cum este asaltat de oameni care vor sa stie daca va aparea sau nu pe buletinul de vot.

Oprescu a povestit ca si o jurnalista a postului la care era invitat l-a abordat pe hol si l-a intrebat daca va face marele anunt duminica, avand in vedere ca se va afla la Arcul de Triumf in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia "Zilelor Bucurestiului": "Da, sigur, ma lansez maine (duminica, n.red.) pe Arcul de Triumf", a spus Oprescu amuzat.

El a precizat, insa, ca va face anuntul cat mai repede pentru a termina "circul" pentru ca deja situatia ar putea sa arate neseriozitate din partea lui.

"Va veni si raspunsul in curand. Eu am spus-o de prima data, nu fac niciun rol de starleta, le-am explicat oamenilor si celor care m-au intrebat cu persuasiunea jurnalistica ... o sa anunt, sa terminam cu circul asta pentru ca dupa aia da impresia de neseriozitate", a spus Oprescu.

Cu Iliescu am vorbit, dar despre bazinul hidrografic al Munteniei

Urmatoarea intrebare arzatoare este daca a fostul social-democrat a discutat sau nu despre candidatura cu liderul PSD Ion Iliescu. Si la aceasta intrebare Oprescu a demonstrat umor.

"Da, m-am intalnit cu domnul Iliescu! Eu m-am dus la domnul Iliescu, m-am dus sa-l salut, m-am dus sa discut cateva probleme legate de monitorizarea starii de sanatate a dansului.

Si domnul Iliescu mi-a adus in discutie dezvoltarea bazinului hidografic al Munteniei, am discutat importanta dezvoltarii Bucurestiului spre Giurgiu. Nu am vorbit nimic cu Iliescu despre candidatura", a mai spus Oprescu.

El a mai precizat ca Ion Iliescu nu a stiut de intentia de a candida independent la Primaria Capitalei si ca poate ca i-a purtat noroc ca nu a vorbit cu liderul PSD, asa ca nu o va face nici acum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Oprescu candidatura prezidentiale, #alegeri prezidentiale 2009, #discutii Ion Iliescu , #stiri politice