Pavel Abraham vrea in politica sau in televiziune

Joi, 06 Noiembrie 2008, ora 16:16
2000 citiri
Pavel Abraham vrea in politica sau in televiziune

Pavel Abraham, seful pensionar de la Antidroguri, vrea sa intre in politica, pentru ca a primit oferte de la toate partidele, vrea o functie de conducere in viitoarea formula de guvernare si nu exclude varianta sa modereze emisiuni cu tematica sociala la televizor.

"Ar fi pacat ca sa nu ma implic in politica, in masura in care pot si sanatatea mi-o va permite. Sa fiu cinstit, discutii la nivel de apropo am avut cu tot spectrul politic romanesc, pentru ca eu m-am purtat civilizat cu toti si decent si am oferit ceea ce am stiut necenzurat la toti", a spus Abraham.

Totodata, Abraham a precizat ca este in continuare presedinte al Agentiei Nationale Antidrog, pentru ca "decretul de pensionare nu a fost semnat". Potrivit Administratiei Prezidentiale, decretul de pensionare a fost insa semnat de catre presedintele Traian Basescu, marti.

Pavel Abraham, seful Agentiei Nationale Antidrog (ANA), a fost pensionat dupa ce ministrul Internelor, Cristian David, a cerut, in urma cu doua saptamani, incetarea raporturilor de munca ale acestuia cu institutia.

"Probabil daca va fi o varianta intr-o viitoare formula de guvernare, intr-o structura de conducere, intr-o pozitie mai mica sau mai mare. Voi vedea in raport de situatie. Vor fi si alegerile pentru Parlamentul european anul viitor, deci sunt mai multe variante. Sunt foarte multe variante, nu voi ramane un om inactiv. Deci vreau sa ocup o functie ori in aparatul de stat, ori in mediul politic", a spus Pavel Abraham.

Potrivit lui Abraham, implicarea sa in politica ar duce la o crestere a nivelului discursului politic actual, care in opinia sa este "foarte scazut".

Fie in politica, fie in televiziune

"Sunt surprins de saracia de idei si constructiile bolovanoase din mediul politic autohton. Voi incerca sa ridic acest nivel, care acum este foarte jos. Eu vreau sa conjug verbul 'a face' la prezent si nu la viitor, asa cum se intampla acum", a spus seful ANA.

In acest sens, Abraham s-a gandit sa imprumute din ideile si discursul proaspatului presedinte al SUA, Barack Obama: "Indiscutabil ca voi imprumuta din experienta lui Obama. A fost o demonstratie de democratie ce s-a intamplat recent in SUA.

Am dovedit ca am un discurs coerent, logic si persuasiv, care poate explica multe lucruri necunoscute intr-o maniera pe care sa o inteleaga si publicul. Am o vasta experienta pe care o pot pune in valoare. Eu ma pretind un om pregatit in domeniul stiintelor sociale, al dreptului, al asistentei sociale si ma voi implica pe aceste coordonate", considera Pavel Abraham.

Daca nu va intra in politica, fostul presedinte al ANA se gandeste serios sa se faca realizator de emisiuni TV, in care sa isi puna in valoare talentul de "ziarist profesionist".

"Ma gandesc chiar la un post TV, unde sa lansez o emisiune care sa se numeasca 'Autoritate si Comunitate', deoarece acum societatea civila este slaba, iar statul este un schelet. Eu sunt ziarist profesionist. Fac parte din 1994 din Asociatia Ziaristilor Profesionisti din Romania. E o meserie complexa si deosebita", a spus Abraham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
O prezentatoare TV din Polonia a izbucnit în râs în timpul unei transmisiuni în direct, ascultând povestea unui reporter despre o ceartă în familie pe teme politice. Incidentul a avut loc pe...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Pavel Abraham, #Agentia Nationala Antidrog, #guvern, #politic, #televiziune , #stiri politice