Piedone refuza sa candideze la Primaria Generala

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 17:27
1829 citiri
Piedone refuza sa candideze la Primaria Generala
Foto: adevarul.ro

Conservatorul Cristian Popescu-Piedone a anuntat, joi, in cadrul Conferintei Filialei PC Bucuresti, ca nu vizeaza o candidatura pentru Primaria Capitalei, ci doreste sa-si reinnoiasca mandatul la Primaria Sectorului 4 pe care o conduce in prezent.

"Vreau sa subliniez si sa inlatur toate zvonurile ca Piedone face ce face si vrea primar general. Sa nu se inteleaga gresit. Acesta este mesajul meu: Piedone vrea sa-si duca proiectele initiate in sectorul 4, nu ca primar general", a anuntat Popescu-Piedone, care a precizat ca-l va sustine "cu toata taria si toata pricepere" pe candidatul PC la Primaria Bucurestiului.

La remarca unui spectator din sala ca, totusi, Cristian Popescu-Piedone ar trebui sa-si asume candidatura la Primaria Capitalei din partea PC, prima reactie a edilului a fost "aoleu!", ulterior explicand ca doreste sa-si continue mandatul in sectorul pe care il conduce.

"Eu sunt bucovinean. Imi place sa port palaria pe care imi permite si corpul sa o port. Chiar daca sunt mare, n-am sa-mi pun palarie de mexican in cap. (...) Stiu cu certitudine ca o palarie mica imi sta bine si pot sa o port. Asa este palaria Sectorului 4", si-a explicat Popescu-Piedone decizia.

In cadrul Conferintei a PC Bucuresti au fost validati presedintii celor sase organizatii de sector ale formatiunii, votati initial in cadrul fiecarei filiale in parte.

Astfel, la sectorul 1 a fost confirmat Lucian Badica, la sectorul 2 Bogdan Diaconu, la sectorul 3 Virgil Dracea Ciulei, la 4 Marian Petcu, la 5 Adrian Ionescu, iar la sectorul 6 - Stefan Florescu.

Cu toate ca in cadrul Conferintei nu au fost nominalizati candidatii partidului la primariile de sector pentru alegerile din 2012, conservatoarea Liliana Minca a urat fiecarui lider de organizatie de sector sa devina primari in sectoarele lor.

Singura modificare a fost in cazul sectorului 4, unde felicitat si incurajat a fost actualul edil, prim-vicepresedintele PC, Cristian Popescu Piedone.

Conferinta PC Bucuresti, la care au participat aproximativ 800 de conservatori, s-a incheiat cu muzica, confetti si jocuri de lumini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#primar Cristian Popescu Piedone, #candidatura Primaria Capitalei , #stiri politice
Comentarii