Presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu, a demisionat

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 11:06
2308 citiri
Presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu, a demisionat
Foto: www.ioanmunteanu.ro

Deputatul PSD Ioan Munteanu a demisionat joi din fruntea organizatiei locale social democrate Neamt pe motiv ca starea sanatatii lui nu este foarte buna, iar medicii i-au recomandat sa stea departe de stres si sa isi asigure cat mai multa liniste.

"Tinand cont de sfaturile medicilor, care pe 7 septembrie mi-au spus ca am ceva probleme de sanatate, am demisionat din functia de presedinte al PSD Neamt. Medicii mi-au recomandat mai multa liniste si mai putin stres. Dupa mai multe discutii am decis sa ma retrag din functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD.

Sper ca timpul sa-mi rezolve problemele de sanatate si sa imi ofere mai multa liniste. Cer din partea tuturor protectie macar cateva luni. Daca voi fi ocolit, inclusiv pentru declaratii politice, voi fi ajutat. Ma voi ocupa in continuare de activitatea in colegiul in care am fost ales deputat si sper ca rezultatele care se vor inregistra acolo sa demonstreze ca merit sa fiu deputat PSD", a declarat joi Munteanu, citat de Monitorul de Neamt.

In urma demisiei, noul presedinte al PSD Neamt va fi senatorul Ioan Chelaru, actualul vicepresedinte.

Chelaru a precizat ca este un moment dificil pentru formatiune, punand pe primul plan starea de sanatate a lui Ioan Munteanu.

"Am analizat impreuna decizia pe care a luat-o domnul Munteanu. Este un moment dificil nu neaparat pentru ca e inainte de campania electorala, ci e vorba de starea de sanatate a unui om politic si a unui prieten. Ioan Munteanu a fost varful PSD la Neamt.

Asta nu inseamna ca ne diminuam sansele la alegeri in Piatra Neamt si in Neamt. Nu intentionez schimbari in formatiune. Dar vreau sa obtinem rezultate foarte bune in alegeri. Ma bazez pe structurile de conducere din partid cu care sa colaborez, pentru ca singur nu voi putea suplini activitatea pe care o desfasura colegul nostru. Si apoi, nu spun ca nu vom mai apela si pe mai departe la domnul Munteanu", a declarat interimarul Ioan Chelaru.

Deputatul Culita Tarita sustine ca sanatatea e mai presus de toate si ca Ioan Munteanu trebuie sa aiba grija de el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Ioan Munteanu demisie, #demisie presedinte PSD Neamt, #probleme sanatate , #stiri politice