Reactii la cea de-a doua nominalizare a lui Catalin Predoiu

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 22:29
2108 citiri
Reactii la cea de-a doua nominalizare a lui Catalin Predoiu

Lista ministrilor din Cabinetul Boc este completa, odata cu nominalizarea lui Catalin Predoiu pentru un nou portofoliu la Justitie.

Totusi, nu toata lumea se bucura de completarea listei ministeriale, liberalii renegandu-l pe cel care detine actualul fotoliu de la Justitie.

Bogdan Olteanu il reneaga pe Predoiu

"De maine (sambata, n.red) sper ca va fi un fost membru la Partidului National Liberal, pentru ca daca domnul Predoiu, in ultimele luni si-a dovedit competenta profesionala, astazi si-a dovedit lipsa de caracter.

Domnul Predoiu a fost pus nu prin concurs, ci prin decizia PNL-ului. Astazi a inteles sa dea o palma celor care i-au oferit o sansa politica si cred ca de maine trebuie sa paraseasca Partidul National Liberal si sa se indrepte oriunde.

Domnul Predoiu trebuia, daca avea bun-simt, sa spuna ca se simte absolut onorat de aceasta propunere. dar ca domnia sa, a candidat la alegerile parlamentare si a pierdut in mod lamentabil in colegiul in care a candidat, este in opozitie si este solidar cu partidul care l-a facut ministru.

Maine voi solicita excludere din Partidul Liberal a domnului Predoiu si si nu va beneficia de niciun sprijin din partea PNL, nici la audieri, nici la votul de inverstitura", a spus liberalul Bogdan Olteanu, dupa anuntarea nominalizarii.

Mircea Geoana: Avem nevoie de continuitate la Justitie

"Nu ascund faptul ca au fost numeroase propuneri. Din punctul de vedere al competentei, al profesionalismului si al relatiilor de influenta la Bruxelles, domnul Predoiu reprezinta un om potrivit si care merita sa continue activitatea pe care a inceput-o.

Am stabilit ca avem nevoie de continuitate in domeniul Justitiei, iar domnul Predoiu a demonstrat ca intruneste calitatile necesare", a declarat vineri Mircea Geoana.

Emil Boc: Predoiu e competent si influent la Bruxelles

"E vorba de o persoana care sa nu provina, sa apartina direct, din partide, ca o garantie a independentei justitiei, in al doilea rand sa fie o garantie ca procesul de reforma al justitiei merge mai departe si ca in iulie 2009 vom avea ridicata monitorizarea pe justitie, iar Romania sa fie un stat cu depline drepturi in UE, si sub aspectul justitiei, si nu in ultimul rand, sa fie vorba de o persoana care sa asigure continuitatea reformei justitiei, implicit sub aspectul finalizarii actualelor coduri care se afla in dezbatere", a explicat premierul desemnat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#reactii politice, #nominalizare Catalin Predoiu, #ministru Justitie , #stiri politice
Comentarii