Scandal electoral in Sectorul 2 din Capitala

Vineri, 23 Mai 2008, ora 14:15
1928 citiri
Scandal electoral in Sectorul 2 din Capitala

Administratia Domeniului Public (ADP) din Sectorul 2 a ridicat, joi noaptea, mai multe bannere ale Partidului Democrat Liberal (PD-L), informeaza Ziua.

Membrii PD-L reclama ca, atunci cand au venit sa recupereze materialele date jos de ADP, au fost agresati de politistii comunitari ai Primariei Sectorului 2.

Angajatii ADP au depus si ei o sesizare la politie potrivit careia fi fost loviti de membrii PD-L.

Lucian Iliescu, vicepresedinte PD-L Sector 2, a declarat ca a fost "o desfasurare extraordinara de forte".

"Nu se poate, e feuda lui? Am ajuns ca Politia Comunitara sa fi arondata domnului Ontanu. Dar ce-am ajuns, e feuda dansului aici?", a spus Iliescu.

Primarul de sector spune ca afisele fusesera amplasate fara autorizatie in cartierul Pantelimon si pe Bulevardul Pache Protopopescu.

Niculai Ontanu sustine ca simpatizantii PD-L i-au agresat pe angajatii ADP si au stropit cu vopsea afisele altor partide.

Christian Ciocan, purtator de cuvant la Politiei Capitalei, a precizat ca la Sectia 8 de Politie s-a depus o sesizare de lovire si alte violente din partea ADP.

Angajatii sustin ca au fost loviti de sustinatorii partidului si doua cauciucuri de la o masina au fost sparte.

In plus, mai multi bucuresteni care locuiesc in zona Bucur Obor au reclamat, vineri dimineata, ca masinile le-au fost manjite cu vopsea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#scandal, #electoral, #Sector 2, #Capitala, #Niculai Ontanu , #stiri politice