Sefii PD-L din Olt, demisi din cauza rezultatelor la europarlamentare

Vineri, 26 Iunie 2009, ora 18:02
2085 citiri
Sefii PD-L din Olt, demisi din cauza rezultatelor la europarlamentare

Presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca au fost demise conducerile mai multor organizatii democrat-liberale din judet, din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile europarlamentare.

Astfel, Darius Valcov a anuntat destituirea conducerilor locale de la Slatina, Caracal, Draganesti, Scornicesti si Corabia.

Potrivit acestuia, organizatiile locale de la Slatina si Scornicesti vor fi coordonate de fostii presedinti, cea de la Caracal va fi condusa de Valcov, de coordonarea democrat-liberalilor din Draganesti se va ocupa fostul candidat la presedintia CJ Olt Marin Ionica, iar organizatia de la Corabia va fi indrumata de consilierul judetean Gheorghe Ciucu.

Presedintele PD-L Olt a precizat ca deciziile au fost luate in Biroul Permanent Judetean al organizatiei desfasurat joi seara si ca sanctiunile sunt determinate de rezultatele obtinute de organizatiile amintite la alegerile europarlamentare, care au fost cu 20% mai mici decat cele pe care si le-au asumat drept criteriu de performanta.

Tot fara sprijin politic a ramas si fostul prefect democrat Octavian Popescu, directorul Casei Judetenei de Pensii Olt. De asemenea, directorul APIA, fost lider al organizatiei de la Caracal, Dumitru Niculescu a ramas fara functiile politice, la fel stand lucrurile si in cazul fostului vicepresedinte al organizatiei municipale Marian Chitea, director al Hidroserv Olt.

"Am informat conducerea CJ Olt cu privire la retragerea sprijinului politic al celor trei consilieri judeteni, Valeriu Matei, Mihai Eleodor si Gabriel Diaconu, dar si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in cazul lui Octavian Popescu", a sustinut Valcov.

Valcov a mai sustinut, in cadrul conferintei de presa, ca nu a primit nicio demisie din partea deputatului Nicolae Stan, dar nu a negat ca acesta a anuntat ca pleaca din partid si ca ar avea unele nemultumiri.

"Oficial, deputatul Nicolae Stan este membru PDL. Nu am primit nicio demisie din partea acestuia", a spus Valcov.

In cursul saptamanii trecute, mai multi membri ai PDL Olt l-au acuzat pe Darius Valcov ca nu s-a implicat asa cum trebuie in campania de la alegerile europarlamentare, facandu-l responsabil de rezultatul slab obtinut de PD-L Olt, care a clasat organizatia pe unul din locurile codase.

Deputatul PD-L Nicolae Stan, cunoscut sub numele de Bula, si-a anuntat demisia din partid, joi noaptea, in sedinta BPJ al PD-L Olt.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#PDL Olt, #demitere conducere, #rezultate europarlamentare , #stiri politice