Tariceanu se simte atacat de "adversarii politici" din PD-L

Luni, 02 Martie 2009, ora 16:55
1414 citiri
Tariceanu se simte atacat de "adversarii politici" din PD-L

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca anumite actiuni si informatii care apar in presa despre luptele din interiorul PNL vin din partea adversarilor lui politici, anume PD-L, cu scopul ca PNL sa iasa slabit.

"Aceste informatii sunt preluate si aruncate pe piata de presa cotrocenista, care in ultima vreme are un interes evident, pe care nu si-l poate ascunde, anume acela ca la Congresul PNL, ceea ce se va intampla, rezultatul sa fie un PNL mai slab din motive evidente", a afirmat el.

"Pe masura ce se apropie Congresul PNL, vedem o serie de masuri de la principalii nostri adversari politici, de la principalii mei adversari politici, care pe mine nu ma lasa indiferent, din contra, imi spun foarte multe lucruri despre bunele lor intentii", a adaugat Tariceanu, cu referire si la solicitarea sefului statului de se adresa Parlamentului pe 9 martie.

Intrebat daca poate corela actiunile "cotroceniste" cu cele ale contracandidatului sau, Crin Antonescu, Tariceanu a subliniat ca mentionat doar ca nu ar face "niciun comentariu malitios" la adresa colegului sau pentru ca nu are motive.

"Problema este certa. Ati vazut declaratiile lui Blaga, ale Robertei Anastase, acest lucruri nu sunt intamplatoare. Cred ca au un interes evident de a slabi pozitia PNL", a comentat presedintele liberalilor.

In privinta voturilor pe care se sprijina, Tariceanu a precizat ca "filialele nu pot decide in favoarea unui candidat sau altul", votul fiind dat de delegati, deci nominal.

"S-ar infrange principiul libertatii de exprimare si de vointa a delegatilor la Congres", in caz contrar, a explicat seful PNL. "Cand vedeti lucrurile astea, va rog sa fiti rezervati, asa cum sunt si eu", a comentat Tariceanu informatiile aparute in ultima perioada in presa despre sustinerea de care ar beneficia el sau Crin Antonescu.

Cancelaria are o mare problema, a fost infiintata de Guvernul care m-a precedat

Tariceanu a adaugat, cu privire la desfiintarea Cancelariei primului-ministru, ca ramane de vazut ce alta formula poate fi gasita pentru ca atributiile acesteia sa fie indeplinite.

"Nu ma pot abtine sa nu remarc ca Boc anunta masuri care probabil crede domnia sa ca ma deranjeaza in vreun fel sau ca ne vizeaza pe noi - desfiintarea Cancelariei in 10 zile", a comentat Tariceanu anuntul premierului Emil Boc referitor la desfiintarea acestei structuri.

"Cancelaria are o mare problema, a fost infiintata de Guvernul care m-a precedat si mentinuta de Guvernul meu. Nu e problema Cancelariei, problema e cine face treaba. Exista o serie de institutii care trebuie coordonate si s-a gasit la un moment dat aceasta solutie. Daca se gaseste o solutie mai buna, vom vedea", a mai afirmat el.

Premierul Emil Boc a anuntat sambata, la Realitatea TV, ca in termen de zece zile va fi emisa o OUG de modificare a Legii organizarii Guvernului, prin care va fi desfiintata Cancelaria Primului-Ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Tariceanu atacat, #adversari politici , #stiri politice