Udrea: Geoana da 13 milioane de dolari degeaba "mercenarilor americani"

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 16:18
1924 citiri
Udrea: Geoana da 13 milioane de dolari degeaba "mercenarilor americani"

Mircea Geoana plateste cu 13 milioane de dolari anumiti "mercenari americani", pentru a-l transforma intr-un adevarat candidat la Presedintie, este de parere ministrul Turismului, Elena Udrea.

Din punctul sau de vedere, chiar si cu ajutorul unor consultanti de campanie, Geoana incearca imposibilul, pentru ca are sanse nule la alegerile din toamna, scrie Mediafax.

Mai mult, se pare ca cei 13 milioane de dolari pe care Geoana ii plateste in acest scop reprezinta o suma mai mare decat bugetul pentru promovarea turismului.

"Nu poti sa faci din, nu mai stiu cum ii spunea domnul Iliescu, un adevarat candidat la Presedintie", a apreciat Udrea.

Cozmin Gusa, o "nulitate" care a mancat gratuit la masa sotului Elenei Udrea

Pe de alta parte, Elena Udrea sustine ca in politica sunt foarte multe "nulitati", dand exemplul lui Cozmin Gusa, pe care il cunoaste de pe vremea cand acesta manca pe gratis la masa sotului sau.

Udrea a apreciat ca actualul consilier al lui Mircea Geoana este "raspandac de zvonuri".

"In politica sunt tot felul de oameni nepotriviti, de nulitatiam vrut sa spun, cu privire la domnul Gusa, pentru ca vorbim de consilierii domnului Geoana care, pentru 13 milioane de euro, merita sa faci figuratie pentru ca nu poti sa ai un rezultat pozitiv. Dar, pe langa dansii, mai sunt si altii, care au tot felul de roluri, sa ii care mapa, sa ii care geanta, sau rolul de raspandac de zvonuri si barfe, pe la televizor, care zilele trecute incerca sa isi aminteasca de unde ne stim", a spus Elena Udrea, potrivit sursei citate.

Udrea a tinut sa mentioneze ca Gusa a mancat gratuit la masa sotului ei si ca s-a inselat cu privire la caracterul acestuia.

Ministrul a afirmat ca Gusa "a ajuns iarasi in zona lui Mircea Geoana si a PSD-ului, dupa ce a trecut pe la toate partidele, negasindu-i alta menire acolo decat sa umple televizorul de barfe de zvonuri cu aerul ca ceea ce spune este foarte adevarat".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Elen aUdrea, #campanie Mircea Geoana, #consultanti campanie Geoana, #mercenari americani , #stiri politice