Valeriu Turcan: Nu exista o prietenie intre familiile Basescu si Ridzi

Joi, 23 Iulie 2009, ora 21:28
1554 citiri
Valeriu Turcan: Nu exista o prietenie intre familiile Basescu si Ridzi
Foto: Gardianul

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a precizat joi ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi".

Dupa conferinta de presa a presedintelui Basescu, Valeriu Turcan a intervenit in emisiunea "Deschide lumea" de la Realitatea TV, unde i-a acuzat pe moderatori ca nu sunt impartiali si ca raspandesc informatii neverificate, referindu-se aici la presupusa prietenie intre familia Ridzi si Basescu, invocata de acestia.

"Puteti sa luati nota de faptul ca eu oficial va spun ca nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi, prietenie pe care dumneavoastra ati invocat-o. Este important pentru a intelege cu exactitate relatia dintre doua persoane. (...)

Una e sa cunosti pe cineva, sa fii in acelasi context politic, public daca vreti, si alta e sa existe prietenia intre familii, de care ati vorbit dumneavoastra. Presedintele nu s-a aflat niciodata in casa familiei Ridzi", a precizat Turcan.

"As vrea sa va intreb daca dumneavoastra considerati ca aveti macar obligatia de a fi impartiala? Pentru ca senzatia mea este ca nici macar nu incercati sa salvati aparentele", s-a adresat el moderatoarei emisiunii, Laura Chiriac.

Turcan a mai spus ca moderatorii au dorit sa-l asocieze pe presedinte si cu ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta.

"Ati incercat sa-l asociati pe domnul presedinte cu doamna ministru Placinta. Vreau sa va fac o precizare, cu exceptia ceremoniei de depunere a juramantului, presedintele Traian Basescu a intalnit-o o singura data pe doamna Placinta in timpul unei vizite electorale in anul 2003 in judetul Vrancea.

Am dorit sa fac acerasta precizare pentru ca lucrurile sa fie foarte clare", a mai spus purtatorul de cuvant al Presedintiei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#prietenie familii Basescu Ridzi, #Basescu cunoscut Placinta, #Valeriu Turcan moderatoare, #lipsa impartialitate , #stiri politice
Comentarii
V
valentin.m
rank 1
Nu exista o prietenie intre familiile Basescu si Ridzi, dar exista prietenie intre familiile Ridzi si Basesacu.