A fost creat cel mai rapid Porsche 911 Turbo din lume (Video)

Vineri, 01 Ianuarie 2010, ora 12:20
2089 citiri
A fost creat cel mai rapid Porsche 911 Turbo din lume (Video)

Cel mai rapid Porsche 911 Turbo din lume este realizat de germanii de la 9ff. Modelul TR-1000 dezvolta 1.000 CP si 1.040 Nm si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde, in timp ce viteza maxima pe care o poate atinge este de 391.7 km/h.

Germanii au fost zgarciti cu detaliile privind acest model, dar motorul boxer cu sase cilindri este utilizat in continuare pentru furnizarea acestei puteri ridicate. Desigur, toate elementele au fost inlocuite cu altele mai performante, singurul element pastrat standard fiind blocul motor.

Porsche 9ff TR-1000 are turbine mai mari decat cele standard, un intercooler imbunatatit, axe cu came modificate si biele din titaniu. Arborele cotit a fost modificat si el, iar sistemul de evacuare a fost reproiectat complet. Ca de obicei, unitatea ECU a acestui model a fost reprogramata, iar tunerii au optat pentru un filtru de aer sport.

Puterea ridicata a acestui model ii permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde, in timp ce o repriza 100-200 km/h este realizata in doar 4.8 secunde. Acceleratia de la 200 la 300 km/h este realizata in doar opt secunde, in timp ce un "sprint" de la 300 la 360 km/h este realizat in 17 secunde. Cei de la 9ff estimeaza ca modelul ar putea sa depaseasca 400 km/h in cazul in care ar utiliza imbunatatiri aerodinamice.

Kit-ul de caroserie modest al acestui model include un splitter fata, un set de praguri laterale modificate, un difuzor de aer spate, un eleron nou si un sistem de franare mai performant, alaturi de o suspensie sport din aluminiu cu amortizoare reglabile.

Pretul conversiei unui Porsche 911 Turbo intr-un 9ff TR-1000 este de 130.000 de euro. Potrivit unor surse, acest model a fost construit pentru prietena unui miliardar grec.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Porsche 911 Turbo rapid , #stiri Porsche