C Seed 201 - Cel mai mare TV outdoor din lume

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 19:55
4172 citiri
C Seed 201 - Cel mai mare TV outdoor din lume
Foto: Il Giornale del Lusso

Porsche Design Studio, impreuna cu Global Bright Group, au decis sa realizeze un proiect menit sa aduca cinematograful acasa, materializat intr-un veritabil home-theatre: C Seed 201.

Acesta este cel mai mare TV outdoor din lume la ora actuala, un proiect de inalta tehnologie si design avangardist, purtand semnatura Porsche Design Studio, relateaza Il Giornale del Lusso.

Dispozitivul a fost proiectat sa se inalte de la sol pe un pilon de sustinere inalt de 4,6 metri in doar 15 secunde si dispune de un ecran de 11 metri patrati, compus din sapte panouri distincte, pliate, care se deschid in 25 de secunde, in maniera complet silentioasa, formand o suprafata uniforma.

Lucrarile au durat patru ani, Global Bright Group alocand importante resurse in realizarea acestei avangardiste formule de afisaj LED, adoptand stilul inovator propus de designerii din cadrul binecunoscutei firme producatoare de automobile.

Potrivit sursei citate, rezultatul se demonstreaza spectaculos, C Seed 201 fiind gata de a pasi pragul casei producatoare spre a fi pus la dispozitia celor interesati incepand cu luna septembrie, in editie limitata.

Un produs care ar putea fi foarte bine caracterizat drept o sculptura cinetica, "rasarind" dintr-o suprafata acoperita de gazon sau de tip terasa, C Seed 201 a fost proiectat sa reziste oricaror conditii climatice, oferind o inalta definitie chiar si in plina zi.

Finisajele realizate in stil futurist, intr-o eleganta combinatie cu metalul negru al ansamblului, se materializeaza intr-o "emblema apoteotica a luxului intr-o locuinta de exceptie, intr-un hotel de prestigiu sau in cadrul unor spatii cu destinatie business", a declarat Alexandre Swatek, unul din fondatorii Global Bright Group.

Caracteristici tehnice

Tehnologie LED TV cu max. 5000 nits de luminozitate, compatibil cu lumina solara;

LED display cu tehnologie Retina high-definition 16:9;

Video trasmission in HD;

Sistem audio High Fidelity 3-way cu 15 speakere;

Media server multisource C SEED integrat;

Senzor amprenta digitala integrat;

Waterproof;

Inaltime reglabila pana la 4,6m (15 ft);

Ecran rotativ pana la 270 grade ;

Radiocomanda wireless 2.4 GHz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#cel mai mare TVoutdoor, #CSeed201 televizorul outdoor gigant , #stiri Porsche