Porsche a dezvaluit noile Boxster si Cayman facelift

Miercuri, 19 Noiembrie 2008, ora 15:27
1174 citiri
Porsche a dezvaluit noile Boxster si Cayman facelift

Porsche a dezvaluit facelift-ul modelelor Boxster si Cayman inainte de prezentarea de la Salonul Auto din Los Angeles.

Porsche a dezvaluit varianta facelift a modelelelor Boxster si Cayman. Desi schimbarile estetice operate nu sunt majore, motorizarile si platforma tehnica au fost imbunatatite serios.

Boxster si Cayman facelift pot beneficia de tehnologia de injectie directa de combustibil si de transmisia PDK cu sapte trepte. Aceasta transmisie inlocuieste cutia de viteze Tiptronic si a fost creata pentru performante mai bune la un consum de carburant mai mic.

Modelul de baza al lui Boxster vine cu un motor cu sase cilindri, de 2.9 litri care dezvolta 255 cai putere, pe cand varianta de baza a lui Cayman vine cu un motor de 2.9 litri si 265 cai putere.

Variantele S ale acestor modele sunt disponibile cu un motoare cu sase cilindri si 3.4 litri care beneficiaza de tehnologia injectiei directe de combustibil.

Boxter S dezvolta 310 cai putere si Cayman S dezvolta 320 CP. Fiecare model facelift este astfel cu pana la 25 CP mai puternic.

Performantele acestora se apropie de cele ale modelului 911. Spre exemplu un Cayman S cu transmisie PDK si sistemul launch control, disponibil optional in pachetul Sports Chrono, va accelera de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde.

Noile modele au un consum mai mic cu 10% fata de predecesoarele lor.

Diferentele estetice se rezuma la partea frontala precum si la spatele modelelor. Blocurile optice sunt similare cu cele ale modelului Carrera GT, iar stopurile spate au LED-uri integrate. Farurile auto-adaptive cu xenon sunt acum disponibile ca dotare optionala si pentru aceste modele.

Interiorul a primit un ecran multimedia mai mare si interfata acestuia suporta acum si iPod-uri.

Porsche a modificat si suspensia acestor doua modele, a montat jante mai mari si a imbunatatit performantele casetei de directie.

Cayman si Boxster facelift vor fi disponibile incepand cu februarie 2009. Pretul de pornire al lui Boxster este de circa 41.000 euro, pe cand pretul de pornire al lui Cayman este de circa 44.000 euro.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#prezentare oficiala, #Porsche, #facelift, #los angeles , #stiri Porsche