Catalin Predoiu recunoaste ca a primit propuneri sa candideze

Sambata, 26 Iulie 2008, ora 17:50
1072 citiri
Catalin Predoiu recunoaste ca a primit propuneri sa candideze

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a declarat sambata ca i s-a propus sa candideze intr-unul din colegiile uninominale pentru un mandat de parlamentar, adaugand ca nu a dat inca un raspuns si precizand ca ar prefera sa isi duca pana la capat mandatul de la MJ in calitate de tehnocrat.

"Mi s-a propus recent acest lucru. Nu am dat niciun raspuns. Mi se pare putin in afara logicii acestui mandat", a comentat Predoiu, in emisiunea 3x3 a Realitatii Tv. El a sugerat ca, desi nu a dat inca un raspuns ofertei, ar dori sa ramana intr-o pozitie de tehnocrat pana spre sfarsitul mandatului de ministru al Justitiei.

El a mai spus ca spera ca viitoarea campanie electorala din toamna sa nu influenteze cu nimic activitatea in domeniul justitiei si a apreciat ca acest lucru este posibil asa cum s-a vazut si pe durata alegerilor locale din iunie.

Catalin Predoiu a preluat portofoliul Justitiei in data de 3 martie, dupa ce presedintele Basescu a fost de acord cu propunerea inaintata de premierul Tariceanu. investirea sa a pus capat unui blocaj la MJ survenit in urma refuzului lui Basescu de a semna decretul de numire a Noricai Nicolai la MJ. Noul ministru al justitiei declara, la preluarea functiei, ca este independent politic, dar este adeptul ideilor promovate de Partidul National Liberal (PNL).

Predoiu mai declara la acea data ca nu este membru al unui partid politic. El preciza ca in 1991 a semnat adeziunea la PNL - aripa tanara, dar, incepand cu 1992, s-a dedicat exclusiv profesiei de avocat.

Predoiu este avocat specializat in drept comercial. A predat la Universitatea Bucuresti si are un doctorat in drept comercial, summa cum laude.

Majoritatea membrilor Cabinetului Tariceanu au anuntat ca vor candida pentru un mandat de parlamentar.

Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
#Catalin Predoiu, #candidatura, #alegeri, #colegii , #ministrul Justitiei