Ziare.com

Tribunalul Ilfov a devenit operational

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 12:05

   

Tribunalul Ilfov a devenit operational
Ministerul Justitiei a anuntat ca incepand de marti, 1 noiembrie, Tribunalul Ilfov va deveni operational, urmand sa degreveze munca procurorilor de la Tribunalul Bucuresti.

"Punerea in functie a Tribunalului Ilfov a reprezentat o prioritate pentru Ministerul Justitiei, asumata si de partenerii sai in acest demers: Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Curtea de Apel Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Oficiul National Registrul Comertului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca institutia pe care o conduce a depus toate eforturile necesare pentru a asigura finantarea tuturor posturilor vacante din schema de personal a Tribunalului Ilfov, a finantarii necesare derularii de investitii pentru amenajarea si dotarea sediului instantei cu mobilier si echipament IT.

"Punerea in functiune a Tribunalului Ilfov reprezinta reusita unui efort comun depus de Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Curtea de Apel Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Oficiul National Registrul Comertului. Implicarea consistenta si activa a partenerilor nostri in acest demers e o dovada de buna colaborare, dincolo de nivelul declarativ." a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1574 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor