Catalin Predoiu: Ponta se muta la MApN ca sa scape de magistrati

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 21:23
2066 citiri
Catalin Predoiu: Ponta se muta la MApN ca sa scape de magistrati
Foto: Facebook/Catalin Predoiu

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a declarat, joi, ca mutarea biroului premierului Victor Ponta la MApN antreneaza o serie de probleme, pentru ca organizarea acestui minister este reglementata prin lege.

"Sunt de ras astfel de situatii. E o problema institutionala", a declarat Catalin Predoiu la B1 TV, mentionand ca exista un regulament in care se stabileste cum se intra, cat se stationeaza etc.

"E, practic, imposibil de functionat un cabinet de premier acolo", a explicat pedelistul, afirmand ca "un premier nu lucreaza singur. Are nevoie de consilieri, secretari, consilieri, de un aparat intreg care sa intre si sa iasa. E o disfunctionalitate in functionarea acestui birou".

Lasand la o parte chestiunile ce tin de organizare, Catalin Predoiu a mai atras atentia asupra unei probleme: "e si aceasta politizare care se produce prin localizare, senzatia ca lucrurile sunt sub presiune, stare de asediu".

"La noi este un efect invers; ca sa nu mai fie sub vizorul magistratilor se ascunde acolo", a precizat Catalin Predoiu.

Victor Ponta a anuntat, in urma cu trei zile, ca-si va muta, de saptamana viitoare, biroul, de la Palatul Victoria in sediul Ministerului Apararii Nationale.

Ponta isi schimba biroul, dupa scandalul Duicu: M-am mutat la MApN

Marti, acesta a spus, referitor la faptul ca, in dosarul de coruptie in care Adrian Duicu a fost arestat preventiv, procurorii DNA au aratat ca fostul sef al CJ Mehedinti ar fi facut trafic de influenta in biroul premierului, ca "singurul lucru pe care Parchetul l-a constatat au fost convorbirile telefonice ale unei persoane, dl Duicu, care vorbea cu o alta persoana. Nu exista niciun fel de discutii nici in birou, nici sediul institutiei".

Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Ma astept la inscenari din partea lui Basescu

Decizia sa a fost mult ironizata, chiar si de fostul coleg de alianta, Crin Antonescu, care a spus ca "e absolut caraghios sa spui, ca premier, ca la Palatul Victoria intrau toti peste mine ca intr-o autogara si sa ma duc intr-un minister militar ca sa-i tina soldatii la usa".

Antonescu il ironizeaza pe Ponta, dupa ce premierul si-a mutat biroul la MApN

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Catalin Predoiu Victor Ponta birou, #Catalin Predoiu Ponta birou MApN, #Ponta mutat birou MApN , #PDL
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Predoiule, iar pici cand nu e nevoie. Astazi e acordul ucrainian.