Predoiu: Ponta este un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 22:33
3402 citiri
Predoiu: Ponta este un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat
Foto: epochtimes-romania

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, la Brasov, ca prin legea de aplicare a Codului de Procedura Penala "se da un continuu atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Ponta si Antonescu".

Predoiu a spus, intr-o conferinta de presa, ca premierul Victor Ponta este "un executant al baronilor USL, un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat" si ca prin legea de punere in aplicare a Codului de Procedura Penala se da un continuu atac la justitie.

Guvernul schimba noul Cod de Procedura Penala - vezi masurile controversate modificate

"Ce-am facut noi a fost un lucru bun, pana a pus Ponta mana pe ele (codurile penale, n.red.) si le-a stricat asa cum strica tot ce atinge. In august nici domnul Boc nu era la guvernare, nici domnul Blaga sau Predoiu, noi eram in Opozitie. Eu consider ca tot ce se intampla negativ legat de aceste coduri penale, in ceea ce priveste cladirile institutiilor statului, se datoreaza modificarilor din 2013. Au schimbat ce am facut noi, la ordinul baronilor USL. Ponta a actionat ca un executant al baronilor USL si din acest motiv cred ca este un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat", a declarat Predoiu.

Problemele noului Cod Penal: Monica Macovei vs. Norica Nicolai. Plus explicatii de la Predoiu

El a mai spus ca "cei care sunt astazi la Palatul Victoria sunt niste netoti si ar trebui cat mai repede aruncati de acolo".

"De ce credeti ca USL a insistat atat de mult sa plece PDL-ul de la guvernare inainte de alegeri? Uitati-va ce a fost in vara lui 2012 si acum constatam ce este in vara lui 2013. Nu strigau ca ei vara nu dorm, ca n-au somn? Asta fac ei vara.

Noul Cod Penal, modificat prin OUG? O singura intrebare, multe raspunsuri, nicio solutie

Un atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Victor Ponta si Crin Antonescu", a spus Predoiu la Brasov, unde a avut loc sedinta Colegiului Director largit al PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Predoiu Ponta coduri penale, #Predoiu modificari coduri penale , #PDL
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Pontacul Plagiator nu poate fi demn nici ca urmas al banditului Bomb
I
Ioan Ernst Feher
rank 1