Predoiu refuza sa intre in cursa pentru Bucuresti. Cine ar mai avea sanse (Surse)

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 11:12
2667 citiri
Predoiu refuza sa intre in cursa pentru Bucuresti. Cine ar mai avea sanse (Surse)
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderii PNL s-au reunit in sedinta la sediul organizatiei Bucuresti pentru a stabili persoana care va candida la Primaria Capitalei.

Catalin Predoiu a fost primul nume luat in calcul de catre liberali, dupa retragerea lui Orban, Predoiu fiind si liderul organizatiei PNL Bucuresti. In cadrul mai multor discutii desfasurate luni seara, Predoiu a respins ideea candidaturii sale, indica surse din partid citate de News.ro.

Mihai Voicu (PNL): Cel mai potrivit candidat la Bucuresti este Catalin Predoiu

Liberalii au avut discutii inclusiv cu presedintele Klaus Iohannis, in cursul diminetii de marti, insa pana in acest moment nu exista o decizie definitiva.

Potrivit acelorasi surse, liberalii inca mai spera ca Predoiu se va razgandi si va accepta sa devina candidatul partidului la Primaria Capitalei.

In eventualitatea in care presedintele PNL Bucuresti isi mentine refuzul de a candida, liberalii iau in calcul alte doua variante: fie pe Adriana Saftoiu, fie o personalitate cunoscuta care sa provina din afara partidului.

Catalin Predoiu si Adriana Saftoiu, vehiculati la Primaria Capitalei dupa ce Orban a renuntat (Surse)

In sondajele efectuate de catre PNL in Bucuresti, Adriana Saftoiu s-a clasat pe locul trei, dintre potentialii candidati ai PNL, la capitolul notorietate, dupa Ludovic Orban si Catalin Predoiu. In plus, se crede ca o candidatura a unei femei impotriva candidatei PSD, Gabriela Firea, ar da PNL un avantaj in competitia pentru Capitala.

Nu este exclusa nici o a treia varianta, in care o personalitate cu notorietate, fara afiliere de partid, sa fie sustinuta de catre liberali.

Decizia finala urmeaza sa fie luata marti, in sedinta comisiei de unificare a PNL, iar anuntul oficial va fi facut in cadrul sedintei Biroului Politic al PNL care va avea loc la Parlament. De altfel, conducerea partidului va valida candidatura pentru Primaria Capitalei.

Ludovic Orban isi retrage candidatura la Primaria Capitalei: A fost pus sub control judiciar de DNA

Liberalul Ludovic Orban, care a fost pus luni sub control judiciar, a anuntat, la iesirea de la DNA, ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei si demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PNL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Predoiu candidat PNL Primaria Capitalei, #Predoiu candidat Bucuresti , #PNL