Reactia lui Catalin Predoiu, acuzat ca ii instiga pe mineri la proteste

Joi, 05 Martie 2015, ora 11:04
2724 citiri
Reactia lui Catalin Predoiu, acuzat ca ii instiga pe mineri la proteste

Catalin Predoiu, premierul desemnat al liberalilor, este acuzat ca se afla in spatele protestelor organizate la Targu Jiu de sindicalistii de la Federatia Nationala Mine Energie (FNME).

Acuzatia vine din partea managerului Complexului Energetic Oltenia (CEO), Laurentiu Ciurel, care sustine ca mitingurile din ultima perioada, organizate in fata sediului secundar al CEO din Targu Jiu, sunt politice, relateaza Gorj Domino.

Ciurel a precizat ca Predoiu vorbeste zilnic la telefon cu liderii FNME si le spune acestora ce sa faca. Seful CEO a mai mentionat ca liberalul le-ar fi promis posturi de deputati si senatori sindicalistilor, la alegerile parlamentare din 2016.

"Sunt mitinguri politice suta la suta. Domnii astia de la FNME spun incontinuu ca vorbesc cu Catalin si ca nu-i lasa Catalin, sau ca m-a sunat Catalin, din ora in ora, sa vedem ce facem, Catalin in sus, Catalin in jos. Stiti cine este Catalin, nu? Este vorba despre Catalin Predoiu. Toate zonele politice sunt interesate sa se foloseasca de acesti sindicalisti, care sunt trimisi in linia intai, carne de tun.

Catalin Predoiu se foloseste de trei-patru lideri sindicali, usor de manipulat, carora le-a promis ca vor ajunge deputati sau senatori. M-am convins de interesul lui Predoiu vizavi de ceea ce se intampla in judetul premierului Ponta, dupa ce l-am auzit ca a declarat intr-o emisiune la un post central de televiziune ca CEO este o companie a statului nerestructurata. Toate greutatile pe care le are CEO sunt datorita guvernului din care a facut parte", a acuzat Laurentiu Ciurel.

In replica, Predoiu a atentionat ca nu are nicio legatura cu manifestatiile din Targu Jiu si ca il va da pe Ciurel in judecata, daca nu va inceta sa il calomnieze.

"Dezmint afirmatiile facute de dl. Ciurel in articolul de mai jos. Nu am discutat cu nimeni subiectul mitingurilor de la Tg. Jiu si nu sunt implicat in organizarea lor. Il somez public pe dl. Ciurel sa inceteze calomnierea mea. Il informez ca prin aceste afirmatii false mi-a incalcat drepturile recunoscute prin Codul Civil si se expune unei actiuni judecatoresti daca declaratiile mincinoase se vor repeta", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

La randul sau, vicepresedintele FNME, Constantin Mitrescu, a spus ca nu a mai vorbit cu prim-vicepresedintele PNL de la sfarsitul anul trecut.

"Noi n-am mai stat de vorba cu Catalin Predoiu de la intalnirea de la Rovinari", a subliniat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Catalin Predoiu mineri, #Catalin Predoiu proteste mineri, #Catalin Predoiu Ciurel , #PNL