Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Predoiu: Ponta e un obstacol in calea programului lui Iohannis

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 16:43
2767 citiri
Predoiu: Ponta e un obstacol in calea programului lui Iohannis
Foto: Facebook / Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat sambata ca premierul Victor Ponta este un pericol in calea dezvoltarii Romaniei si a spus ca implinirea proiectului presedintelui Klaus Iohannis nu poate fi pus in aplicare fara asumarea guvernarii de catre liberali.

"In toata campania electorala am spus ca Ponta este un pericol pentru Romania si poporul a inteles ca este un pericol pentru Romania. Pericol a fost indepartat, dar este inca prezent. Astazi, Ponta este un pericol in calea dezvoltarii Romaniei, este un obstacol in calea investitiilor, este un obstacol in calea reformarii educatiei si sanatatii, este un obstacol in calea implinirii programului Romania lucrului bine facut, propus si votat in 14 noiembrie... in 16 noiembrie.

Klaus Iohannis a oferit sansa Romaniei, dar astazi aceasta sansa trebuie concretizata, astazi suntem aici sa cream, sa forjam vointa politica ce sa duca PNL la guvernare", a afirmat Predoiu, la sedinta Consiliului National al PNL (foto), de la Palatul Parlamentului.

Gorghiu: PSD nu trebuie lasat sa creasca la loc. Are o capacitate imensa de regenerare in rau

El a spus ca nu este suficient ca PNL sa faca opozitie fata de Guvernul Ponta.

"Avem in fata o cale comoda, de a astepta alegerile, de a astepta ca Ponta si partidul sau sa piarda teren, dar este o cale care refuza responsabilitate, este o cale periculoasa, este o cale in care parteneriatul dintre PNL si Klaus Iohannis nu poate fi pus in aplicare", a sustinut Predoiu.

Blaga vrea cat mai repede la guvernare si fara corupti in viitorul Executiv

El si-a exprimat convingerea ca in Parlament "glasul natiunii si interesul national" vor fi auzite, astfel incat sa fie schimbat Guvernul Ponta.

"Fuziunea noastra va fi sprijinita, va fi consolidata daca vom da aceasta batalie. Sabia care sta in teaca rugineste. Daca vrem sa forjam acest partid in victorie trebuie sa ducem responsabilitatea pana la capat", a conchis Catalin Predoiu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Predoiu guvernare PNL, #Predoiu guvern PNL , #premier