Motorina mai scumpa la OMV Petrom

Miercuri, 04 August 2010, ora 21:30
2395 citiri
Motorina mai scumpa la OMV Petrom

Compania OMV Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, va majora de joi preturile de referinta la motorina cu 5 bani/litru, ca urmare a conditiilor de pe piata, in timp ce pretul benzinelor ramane nemodificat, a anuntat miercuri compania.

Astfel, motorina OMV Premium Diesel va costa 4,96 lei/litru, motorina OMV Sprint Diesel va fi 4,64 lei/litru, in timp ce litrul de motorina Euro Diesel 5 va fi 4,42 lei, iar cel de Top Euro Diesel 5 va costa 4,62 lei/litru.

Pretul benzinelor ramane nemodificat. Benzina Premium fara plumb 95 costa 4,33 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 4,71 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 costa 4,47 lei, iar cel de OMV Carrera 100 este 5,13 lei/litru.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Petrom exploateaza in Romania rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 268 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#benzina Petrom, #preturi benzina, #pret benzina OMV Petrom , #benzina