Soferii germani ar putea alimenta din supermarketuri

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 14:26
1661 citiri
Soferii germani ar putea alimenta din supermarketuri
Foto: business-forum.ro

In timp ce soferii romani boicoteaza activitatea benzinariilor, nemultumiti de pretul mare al carburantilor, germanii si-ar putea alimenta masinile cu benzina ieftina, in timp ce isi fac cumparaturile la supermarket.

Ministrul germal al Economiei, Rainer Bruderle, a declarat ca incurajeaza cele mai mari lanturi de supermarketuri sa vanda carburanti. Astfel, spune ministrul, citat de Spiegel, o concurenta mai mare reprezinta solutia pentru diminuarea preturilor la carburanti.

Rainer Bruderle a cerut unor comercianti cu amanuntul, precum Aldi si Lidl, sa se gandeasca la deschiderea unor statii de benzina in cadrul supermarketurilor.

Pretul unui litru de benzina a crescut, saptamana trecuta, la 1,49 de euro, iar motorina a atins o valoare de 1,33 de euro pe litru, cu 1,5 centi mai ridicata decat la inceputul lunii.

In Austria, lantul Hofer, o filiala a Aldi, a vandut benzina in supermarketurile sale timp de doi ani. Datorita unor promotii de sezon, clientii au platit 99 de centi pentru un litru de benzina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#pret carburanti, #banzinarii hipermarket germania , #benzina