CFR Calatori scade cu pana la 45% pretul abonamentelor

Joi, 14 Iunie 2012, ora 19:12
2406 citiri
CFR Calatori scade cu pana la 45% pretul abonamentelor

Calatorii care vor opta pentru abonamentul lunar de transport pe calea ferata valabil 5, 10 sau 15 zile intr-o luna calendaristica vor beneficia, incepand din 18 iunie, de reduceri de pana la 45%, a anuntat joi CFR Calatori.

Astfel, pentru abonamentele cu valabilitate de 5 zile, pasagerii vor plati cu 25% mai putin, pentru 10 zile cu 35%, iar pentru cele valabile pe o perioada de 15 zile cu 45%.

Abonamentele lunare 5, 10 si 15 zile sunt legitimatii de calatorie nominale care se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distante de pana la 1.000 km.

"La cumpararea unui astfel de abonament, este necesara completarea de catre pasager a unei cereri in care se vor mentiona date personale, detalii despre transport (ruta, tipul de tren) si in clar cele 5, 10 sau 15 zile (nu neaparat consecutive) din luna in care se vor efectua calatoriile. Acesta nu da dreptul la anticiparea sau amanarea calatoriei pentru alte zile decat cele inscrise in legitimatia de calatorie.

Pentru abonamentul valabil la tren IC sau IR nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului", au precizat reprezentantii CFR Calatori.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#CFR reduceri pret abonament, #CFR reduceri pret, #CFR scade pret abonamente, #pret redus abonamente CFR , #bilete CFR