CFR lanseaza biletul de weekend - tarife si cu 35% mai mici

Duminica, 19 August 2012, ora 09:04
2806 citiri
CFR lanseaza biletul de weekend - tarife si cu 35% mai mici
Foto: Arhiva

CFR Calatori anunta ca, incepand de luni, 20 august, lanseaza o noua oferta de calatorie cu trenul, destinata celor care aleg acest mijloc de transport la final de saptamana si ofera o reducere de pana la 35%.

Biletul de weekend confera flexibilitatea alegerii numarului de weekenduri, iar calatorii beneficiaza in baza lui de reduceri de la 15 la 35%, in functie de numarul weekendurilor alese dintr-o luna, informeaza un comunicat al CFR remis Ziare.com.

Astfel, daca alegeti oferta pentru 4 weekenduri, veti beneficia de reducerea de 35% din tariful normal de calatorie; pentru 3 weekenduri pretul este mai mic cu 25%, iar in cazul a doua weekenduri veti plati cu 15% mai putin.

De exemplu, daca alegem oferta pentru trei weekenduri pe ruta Bucuresti-Constanta (la tren InterRegio) se vor economisi 80 de lei, pretul pentru cele trei calatorii fiind de 247,05 lei.

In cazul a trei weekenduri pe ruta Bucuresti-Sinaia (la tren InterRegio), biletul de weekend costa 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai putin decat pentru 6 calatorii la pret intreg (corespunzatoare celor 3 weekenduri), care ar costa 208,8 lei.

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren - Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuseta) - si aceeasi ruta, pe distante de pana la 1.000 de kilometri.

CFR mai precizeaza ca acest bilet nu da dreptul la intreruperea calatoriei. Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri si nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#CFR reducere weekend, #CFR bilet weekend , #bilete CFR