Black Friday 2013: Care sunt cele mai tari promotii

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 19:22
8537 citiri
Black Friday 2013: Care sunt cele mai tari promotii
Foto: Flickr.com/Beth Rankin

Desi Black Friday, ziua reducerilor, ar trebui sa fie pe 29 noiembrie, unii retaileri din Romania au furat startul si au inceput perioada promotiilor inainte cu o saptamana.

Unele magazine autohtone au inceput campania vineri, pe 22 noiembrie, iar cu aceasta ocazie si-au extins programul.

Ele vor fi deschise dis-de-dimineata in acest weeekend, iar cele online vor da startul cumparaturilor vineri, de la miezul noptii.

Ziare.com a realizat o lista cu cele mai tari promotii, iar in fruntea produselor reduse se afla televizioarele, telefoanele, tabletele si camerele foto.

Black Friday 2013 Smartphone, televizor sau masina - ce cumparati anul acesta? Sfaturi - Sondaj Ziare.com

Flanco a pregatit un weekend cu discount-uri, in perioada 22-24 noiembrie. In plus, programul magazinelor a fost extins, astfel ca vor putea primi clienti in intervalul orar 06.00-22.00 in aceste zile.

Potrivit comunicatului remis Ziare.com, retailer-ul a aplicat reduceri masive la electronice si electrocasnice.

Astfel, de Black Friday, un televizor Samsung Smart TV, cu diagonala de 81 de cm, va costa cu 400 de lei mai putin decat in mod obisnuit, adica 1.299 de lei. De asemenea, Flanco a pregatit o promotie si la Samsung Galaxy S3 de 32GB, care va fi cu 600 de lei mai ieftin, mai exact 1.499 de lei. Acest pret este corespunzator modelului cu o memorie de 16GB.

Tableta Samsung Galaxy Tab2 va avea o reducere de 200 de lei, astfel ca cei interesati o vor putea achizitiona cu 499 de lei, in timp ce pentru o camera foto DSLR Nikon veti da cu 700 de lei mai putin, adica 1.699 de lei.

In cazul in care vreti un laptop, Flanco ofera un model Lenovo G500 la 1.499 de lei, adica cu 600 de lei mai putin.

Exista si alte promotii, astfel ca pentru televizoare reducerile vor fi cuprinse intre 14 si 34%, la o gama diversa, ce cuprinde modele de la Samsung, Philips, Sony si LG. Preturile vor varia intre 789 de lei si 17.999 de lei.

Reduceri similare sunt si la camere foto, unde preturile se situeaza intre 199 si 1.999 de lei. Printre telefoanele la promotii se numara Nokia Lumia 520 - 489 de lei, Nokia Lumia 925 - 1.399 de lei, Allview P5 - 499 de lei sau Sony Xperia Z - 1949 de lei.

De asemenea, in magazinele Flanco vor fi promotii si la alte articole, de la fier de calcat la frigidere si masini de spalat.

Altex a intrat si el in cursa reducerilor in perioada 22-24 noiembrie. Astfel, magazinele retailer-ului vor fi deschise in aceasta perioada in intervalul orar 07.00-22.00.

Printre ofertele sale se numara un iPhone 4S de 8GB la pretul de 1.799 de lei, mai mic cu 200 de lei decat in mod obisnuit. O reducere dubla se aplica laptopului Asus X200, care va putea fi achizitionat de Black Friday pentru 899 de lei. In plus, un televizor Philips Full HD va costa cu 300 de lei mai putin, adica 999 de lei.

Reduceri semnificative au primit si camerele foto. Astfel, un Canon 1100D va costa 999 lei, in timp ce Nikon D3100 va fi 1.299 lei.

La capitolul tablete, printre "chilipiruri" se numara E-Boda A310 - 249 lei, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 - 669 lei si Allview VIVA Q7 Life - 359 lei.

O ieftinire substantiala, de 300 de lei, este aplicata consolei de jocuri PlayStation 3 de 12 GB, care poate fi achizitionata de Black Friday pentru 599 lei.

Retailerul Domo organizeaza Black Friday incepand cu 22 noiembrie, pentru o saptamna, in cele 97 de magazine din tara, dar si in online, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Oferta va include tablete cu preturi sub 200 de lei, precum si laptop-uri si notebook-uri la preturi foarte mici si reduceri substantiale pentru zeci de modele din gama de top.

De asemenea, cumparatorii vor gasi la Domo smartphone-uri cu preturi incepand de la 299 de lei, precum si reduceri importante pentru produsele premium din aceasta categorie.

Pe segmentul de televizoare, retailerul va dubla stocurile si va aplica discounturi substantiale.

Pe de alta parte, magazinele online de electroIT au preferat sa fie mai secretoase in ceea ce priveste produsele la care se vor aplica reduceri de Black Friday.

evoMag.ro a anuntat ca reducerile vor ajunge si la 99% in unele cazuri, stocul pregatit fiind de 12.500 de obiecte, iar campania va debuta vineri, pe 22 noiembrie, la ora 00.00 si va dura trei zile, conform comunicatului remis Ziare.com.

Perioada celor mai mari reduceri din an va da ocazia clientilor magazinului sa cumpere accesorii pentru computer incepand cu 6 lei, aspiratoare, camere video HD sau multifunctionale cu 99 de lei, mixere cu 75 de lei, laptopuri cu 949 de lei, smartphone-uri cu 329 de lei, tablete cu 199 de lei, aparate foto compacte cu 149 de lei, camere foto DSLR cu 999 lei, televizoare Smart TV Full HD 3D cu 1.649 de lei.

evoMAG va avea astfel reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%, la echipamente foto-video si electrocasnice de pana la 60%, la tablete de pana la 50%, la telefoane, televizoare si monitoare de pana la 40%, iar la laptopuri de pana la 35%.

De asemenea, WatchShop.ro va avea reduceri la peste 7.000 de ceasuri. Cei interesati pot beneficia de discount-uri de pana la 90% la marci precum Seiko, Timex, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Casio, Fossil, Puma, Diadora, D&G, Guess, Hugo Boss, Invicta, Festina si altele.

Si Toyz.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de jucarii, achizitionat anul acesta de grupul Evolution, s-a pregatit cu oferte speciale pentru Black Friday si pune la vanzare peste 5.000 de produse.

Intr-o postare pe blogul oficial, eMag.ro a precizat ca oferta va cuprinde 250.000 de produse, acoperind toate categoriile din magazin: de la IT, mobile, foto, produse de ingrijire personala si cosmetice, pana la carti, jucarii, produse pentru animale de companie, dar si cele pentru casa si gradina.

Pentru acest an, magazinul tinteste vanzari in valoare totala de peste 22 de milioane de euro, dublu fata de vanzarile generate in 2012 cu aceeasi ocazie. Pentru pregatirea evenimentului, eMag.ro a investit 500.000 de euro in servere si in platforma online.

Cel.ro a mentionat pentru Ziare.com ca toate categoriile din site vor fi acoperite, iar reducerile ajung si pana la 90% pentru produsele cuprinse in promotie.

De asemenea, si PC Garage a anuntat ce discounturi va aplica, insa nu a mentionat exact ce produse vor fi reduse. La acest magazin, reducerile vor fi de pana la 60% la accesorii pentru calculator, de pana la 51% la aparate foto, 35% la tablete, 32% la televizoare LED, 30% la laptopuri si 40% la electrocasince.

Si alte site-uri electroIT au anuntat ca vor participa la Black Friday in acest weekend, printre care se numara Oktal.ro, F64.ro si Koyos.ro.

Gigantul american din industria auto, Ford, intra in cursa reducerilor de Black Friday si le propune romanilor o saptamana de preturi avantajoase. Astfel, vor fi discount-uri de 7.000 euro la Focus, 6.000 euro la B-Max si 5.250 euro la Fiesta.

Metro a pregatit reduceri de pana la 90% la o gama variata de produse, iar campania dureaza intre 21 24 noiembrie.

Similar, Cora incepe operatiunea Black Friday, vineri, 22 noiembrie si o continua pana pe 1 decembrie, inclusiv. Sute de produse electronice, electrocasnice si IT vor avea reduceri de pana la 50% in tichet Cora sau direct la casele de marcat.

Black Friday nu inseamna doar reduceri la electrocasnice si electronice, astfel ca si magazine de haine au pregatit promotii pentru acest weekend, printre care se numara Tina R, Catalin Botezatu, Fashion Days si Miniprix.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#magazine reduceri black friday, #promotii Black Friday, #televizoare Black Friday, #telefoane Black Friday, #reduceri Black Friday , #Black Friday