Black Friday 2013: Ce NU trebuie sa cumperi in ziua marilor reduceri

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 00:19
4543 citiri
Black Friday 2013: Ce NU trebuie sa cumperi in ziua marilor reduceri
Foto: techguylabs.com

Magazinele romanesti au furat startul si au inceput Black Friday inca de pe 22 noiembrie. Insa perioada reducerilor continua si in acest weekend, astfel ca este indicat sa stii ce produse IT nu este indicat sa cumperi.

Washington Post avertizeaza clientii sa nu fie orbiti de discount-urile fabuloase anuntate de retaileri si sa cantareasca foarte bine optiunile.

Black Friday 2013 Ultima sansa la mega reduceri - vezi magazinele participante si promotiile

Iata o lista cu produse pe care nu este indicat sa le achizitionezi de Black Friday:

- Tablete de la companii mai putin cunoscute: Desi este tentant sa iti iei o tableta pentru doar cateva sute de lei, trebuie sa tii minte ca nu toate aceste produse sunt create la fel.

De fapt, motivul pentru care sunt atat de ieftine este unul simplu: calitatea materialelor este proasta, iar in timp, carcasele de plastic se pot sparge, ecranul nu mai este la fel de receptiv, nu vei mai putea sa rulezi mai multe aplicatii in acelasi timp, iar problemele de acest gen se vor tine lant.

In consecinta, trebuie sa te orientezi pe o promotie foarte buna la tabletele de top, cum ar fi Samsung Galaxy Tab 2, Kindle Fire, Microsoft Surface sau iPad-urile de la Apple. Doar asa vei investi in mod eficient banii, arata sursa citata.

Top cele mai bune tablete din 2013, pe categorii (Video)

- Unele televizoare: Potrivit unui sondaj Ziare.com, televizoarele sunt pe primul loc in randul produselor dorite de romani de Black Friday. Desi exista unele oferte foarte avantajoase, altele te pot pacali. Daca vrei sa iti iei un TV bun, performant si la moda, nu e indicat sa cumperi unul de la marci mai putin cunoscute, chiar daca are un mega-discount.

Nu este smartphone-ul, nici tableta. Ce vor romanii cel mai mult de Black Friday - sondaj

Mai bine astepti perioada Craciunului, cand se stie ca preturile la televizoare scad, iar unele dintre ele sunt la reducere si in ianuarie, cand magazinele incearca sa scapa de stocul vechi de produse.

- Camere foto: Multe oferte tentante sunt la aparatele foto. Insa trebuie sa te gandesti daca ele fac parte din lista ta de prioritati inainte de Sarbatori, mai scrie Washington Post.

Multe produse de acest fel se vor ieftini la inceputul anului viitor, mai ales modelele mai vechi. In plus, daca ai deja un smartphone performant, trebuie sa te gandesti bine daca chiar mai ai nevoie si de un aparat foto.

- Produse noi ale gigantilor IT: Black Friday nu este o ocazie buna pentru a achizitiona cele mai noi generatii de dispozitive, deoarece producatorii nu vor sa reduca din prima pretul prea mult. Astfel, nu vei reusi sa faci din iPhone 5S sau iPad Mini 2 un chilipir.

Insa ai putea da lovitura cumparand modele mai vechi. Primul iPad Mini, un iPhone 4S, Google Nexus sau un Samsung Galaxy Tab 2 pot avea oferte chiar foarte avantajoase, conchide Washington Post.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#ce sa nu cumperi Black Friday, #oferte Black Friday, #promotii Black Friday, #sfaturi Black Friday, #sfaturi cumparaturi Black Friday , #Black Friday