Black Friday 2013 Promotiile nu s-au incheiat - ce magazine mai au reduceri

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 08:39
3401 citiri
Black Friday 2013 Promotiile nu s-au incheiat - ce magazine mai au reduceri
Foto: Arhiva

Black Friday s-a transformat in Black Weekend sau chiar in Black Week anul acesta in Romania.

Astfel, majoritatea retailerilor autohtoni au prelungit ofertele lansate vineri, 22 noiembrie, pana la sfarsitul weekend-ului, in timp ce unele magazine anunta reduceri toata saptamana, desigur, in limita stocurilor disponibile.

Unde mai puteti gasi promotii duminica, 24 noiembrie:

eMag anunta ca promotiile continua la o varietate de produse, probabil pana la epuizarea stocurilor. Vineri, la ora 18, retailerul IT vanduse produse in valoare de 18 milioane de euro, printre care si autoturisme, stabilind un nou record.

Black Friday 2013: Cifre uluitoare si vanzari fabuloase - In ce magazine continua reducerile

La evoMag clientii gasesc reduceri de peste 60% inclusiv duminca, in cadrul "evoBlack Weekend".

F64 si Clickshop prelungesc evenimentul pana la sfarsitul weekend-ului, iar cel.ro, Oktal si Koyos afiseaza reducerile de Black Friday la produsele disponibile inca in stoc. Si la PC Garage este Black Weekend, cu discount-uri de pana la 50%.

Ofertele speciale la Domo, care includ reduceri de pana la 60%, se incheie pe 24 noiembrie, la ora 23.59. Si Flanco deruleaza numeroase promotii la aparate foto, telefoane si laptopuri inclusiv pe 24 noiembrie.

Black Friday 2013: Care sunt cele mai tari promotii

Black Friday 2013: Atentie la ofertele false! Produse la acelasi pret sau chiar mai scumpe (Galerie foto)

IT Galaxy afiseaza pe site reduceri de Black Friday de peste 30% la tablete, laptop-uri, smartphone-uri si televizoare. Aici, de exemplu, un televizor Samsung LED de 81 de centrimetri este vandut cu 1.079 de lei, mai putin cu 37% fata de pretul standard, de 1.700 de lei.

Elefant.ro continua Black Week cu reduceri de pana la 91% la produse precum carti si jucarii. Si Orange Romania are oferte speciale toata saptamana. Operatorul acorda reduceri de pana la 100%. Pentru telefoane si tablete, acestea sunt valabile doar cu abonament.

Black Friday 2013 LED TV de la 98 de dolari - cele mai bune oferte din patria sarbatorii reducerilor

La Carrefour promotiile dureaza pana pe 2 decembrie si constau in discount-uri de pana la 50% la gama de produse audio-video si electrocasnice. Printre oferte se afla si o masina de spalat al carei pret a fost redus la 500 de lei de 1.000 de lei.

Cora continua campania de reduceri pana pe 1 decembrie, inclusiv, de asemenea, cu preturi mai mici cu pana la 50% la produse electronice, electrocasnice si IT. Clientii mai pot profita de ofertele Metro si pe 24 noiembrie.

Black Friday 2013 Smartphone, televizor sau masina - ce cumparati anul acesta? Sfaturi - Sondaj Ziare.com

Retaleri precum Okazii.ro si-au pastrat surprizele pentru 29 noiembrie, ziua in care are loc in mod traditional evenimentul Black Friday.

C.S.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Black Friday oferte duminica, #reduceri Black Friday, #magazine Black Friday, #reduceri eMAG , #Black Friday
Comentarii
Poza Litza Chitzalau
Litza Chitzalau
rank 2
Negustorii mioritici au aflat secretul comerciantului de succes