Black Friday 2013: Ultima sansa la mega reduceri - vezi magazinele participante si promotiile

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 20:50
4212 citiri
Black Friday 2013: Ultima sansa la mega reduceri - vezi magazinele participante si promotiile
Foto: Arhiva

A doua "operatiune" Black Friday din acest an demareaza pe 29 noiembrie, la miezul noptii. Magazine mari au anuntat cu aceasta ocazie numeroase promotii pentru o gama foarte variata de produse si servicii, promotii la fel de atractive ca cele afisate in urma cu o saptamana.

Dupa un Black Friday timpuriu cu vanzari record, retailerul online eMag reia promotiile in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, avand ca tematica de aceasta data Ziua Nationala.

Astfel, pentru orice comanda plasata in acest interval clientii vor primi inapoi 10% din valoare, pe carduri cadou. Pe parcursul campaniei, toate produsele vor fi livrate gratuit, in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. In plus, eMag pregateste 50.000 de steaguri pentru romani de Ziua Nationala.

eMag a incheiat campania de Black Friday cu vanzari record de 23 de milioane de euro. Retailerul a vandut 250.000 de produse, dintre care 60 de masini.

Black Friday a avut loc la eMag cu o saptamana mai devreme decat in mod traditional, pe 22 noiembrie.

Black Friday 2013 Cum pot incalca legea magazinele care fac reduceri

evoMag anunta o noua campanie de Black Friday, dupa cea de pe 22 noiembrie, cu reduceri semnificative la peste 7.000 de produse.

Printre oferte se numara laptopuri la preturi de 949 de lei, tablete care vor costa 249 de lei, imprimante si espressoare la 99 de lei, routere wireless care vor costa 49 de lei si televizoare al caror pret va fi mai mic cu aproape 1.000 de euro. Reducerile depasesc 80%.

De asemenea, WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, va oferi reduceri de pana la 50% la branduri premium, iar Toyz.ro, magazin online de jucarii, a pregatit discount-uri de pana la 40%. WatchShop.ro si Toyz.ro fac parte din Grupul Evolution, alaturi de evoMAG.

Noua campanie de reduceri demarata de evoMAG va demara pe 29 noiembrie, la ora 00:00. Reducerile vor fi active pe intreaga durata a zilei, in limita stocului disponibil.

Nu este smartphone-ul, nici tableta. Ce vor romanii cel mai mult de Black Friday - sondaj

Si magazinul online Oktal.ro a anuntat ca va organiza o a doua campanie de Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Reprezentantii magazinului promit o surpriza placuta pe una dintre cele mai cautate categorii de produse din 2013. Startul in campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate pana la finalul zilei.

Cei care vor dori sa cumpere produse de la Oktal.ro in cadrul campaniei o pot face doar online, nu si din showroom-ul din Bucuresti. Comenzile, care vor fi livrate rapid prin curier, pot fi platite online sau la livrare. Plata in rate este posibila cu cardurile de credit, nu si prin creditele online ce necesita aprobarea unui dosar.

Black Friday Okazii.ro va incepe pe 29 noiembrie, la ora 00:00, iar in cadrul acestei campanii clientii de vor bucura de reduceri de pana la 80%, la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic la numarul 0374/187.888 de catre cei care nu au un cont Okazii.ro.

Atentie: Black Friday, un rai pentru hackeri - cum sunt vanati utilizatorii

La Black Friday Okazii.ro vor participa peste 1.000 vanzatori, atat magazine online, cat si persoane fizice.

Cele mai bune oferte de Black Friday ale EuroGsm vor fi accesibile si pe 29 noiembrie, in reteaua nationala de magazine si pe shop-ul online.

Printre produsele din oferta promotionala se numara telefoane mobile, tablete, casti bluetooth, stick-uri USB, genti pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri si folii protectie ecran. De asemenea, produse precum ceasul Samsung Galaxy Gear V700 sau camera foto cu sistem de operare Android Samsung Galaxy Camera GC100 vor fi si ele disponibile la un pret redus.

In cazul accesoriilor, reducerile de pret se ridica pana la 58%, in timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge pana la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini.

Cei care isi doresc o tableta vor avea posibilitatea de a achizitiona la un pret mai mic produse ca Smailo Web Energy, cu diagonala de 9,7 inchi, sau Samsung Galaxy Note N5110.

Pentru telefoanele dual-SIM preturile incep de la 99 lei.

Si ClickShop.ro participa la valul al doilea de reduceri, magazinul online anuntand ca va oferi discount-uri substantiale de sute sau chiar mii de lei la produsele din catalog, cum ar fi monitoare pentru calculator, telefoane sau tablete.

Carrefour ofera discount-uri la produsele electrice si electrocasnice pana pe 2 decembrie, in timp ce Cora va avea reduceri pana pe 1 decembrie.

Orange Romania are oferte speciale toata saptamana, exclusiv online. Operatorul acorda reduceri de pana la 100%. Pentru telefoane si tablete, acestea sunt valabile doar cu abonament. Transportul este gratuit la plata online.

Black Friday a inceput de pe 28 noiembrie la Vodafone, iar promotiile vor fi valabile pana pe 1 decembrie. In aceasta perioada, clientii pot achizitiona numeroase smartphone-uri la preturi de 1 euro, cu abonament.

De asemenea, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de pret, in functie de abonamentul ales de utilizatori. Clientii ce activeaza sau reinnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna.

Retailerul de electronice si electrocasnice DOMO si magazinul Elefant.ro continua Black Week cu reduceri de pana la 60%, respectiv de pana la 91%.

LIDL Romania ofera pe 29 noiembrie reduceri de minimum 50% la echipamente de gatit si alte produse electrocasnice.

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa organizeaza in acest an primul Black Friday, in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, anuntand reduceri de pana la 50%.

Ofertele speciale ale Dedeman, liderul pietei de amenajari interioare si materiale de constructii, vor fi valabile inclusiv pe 29 noiembrie.

Si agentiile de turism din Romania, printre care Happy Tour si Christian Tour, au pregatit numeroase oferte pentru 29 noiembrie.

Marcad.ro, retailer si distribuitor de instrumente topografice, promite reduceri de pana la 3.500 de lei, iar promotia cuprinde peste 50% dintre produsele prezente in stoc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#Black Friday 29 noiembrie, #promotii Black Friday, #magazine Romania Black Friday, #reduceri magazine , #Black Friday