Black Friday 2014: Lista cu magazinele care participa la al doilea val de reduceri

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 08:18
12981 citiri
Black Friday 2014: Lista cu magazinele care participa la al doilea val de reduceri
Foto: Ziare.com

Black Friday 2014 continua si in weekendul acesta, astfel ca multe magazine au pregatit reduceri la mii de produse de vineri, 28 noiembrie, pana duminica, 30 noiembrie, iar unii retaileri au extins perioada promotiilor pana luni, 1 decembrie.

Chiar daca numarul magazinelor este mai mic fata de primul val, ofertele sunt la fel de tentante.

Black Friday 2014: Romanii au iesit cu sutele la vanatoarea de reduceri

La Okazii.ro continua perioada reducerilor, care a inceput pe 3 noiembrie si se va termina duminica.

Reducerile din acest weekend ajung la 65% la computere si alte electronice, 90% la produsele din categoria fashin&beauty, 70% la jocurile video, 95% la carti, 65% la articolele pentru copii, 80% la obiectele de arta si 84% la componente auto.

evoMag a pregatit oferte pana pe 1 decembrie inclusiv, la toate categoriile, de la telefoane mobile si tablete pana la produse din categoria auto&bricolaj. Promotia a inceput miercuri, 26 noiembrie.

Exista smartphone-uri si laptopuri mai ieftine cu 38%, camere foto la jumatate de pret, reducere de 25% la televizoare, de 50% la electrocasnice si masini de gaurit mai ieftine cu 100 de lei.

Producatorul Utok asteapta clientii pe site, vineri, 28 noiembrie, la ora 00:00 cu preturi mici, avand pana la 40% reducere pentru smartphone-uri si tablete.

Orange ofera reduceri in fiecare zi in perioada 21-30 noiembrie la produsele din magazine, astfel ca poti sa iei gratis multe tablete si telefoane cu abonamentele companiei. Similar, Vodafone a organizat Black Week in perioada 21-28 noiembrie, oferind reduceri pana la 100% la produsele IT achizitionate impreuna cu un abonament.

Arsis a pregatit smartphone-uri mai ieftine cu pana la 220 de lei si tablete cu un discount de pana la 250 de lei.

Media Galaxy are reduceri de maximum 360 de lei la telefoane, 350 de lei la laptopuri, 600 de lei la tablete, 1.000 de lei la televizoare si 300 de lei la electrocasnice.

InterLink are reduceri de pana la 50% de vineri pana luni la produse IT la mana a doua.

IT Galaxy ofera promotii in perioada 26 noiembrie - 3 decembrie, din acest magazin putand fi cumparate televizoare, sisteme audio sau desktop-uri la preturi avantajoase. Mai mult, Bitdefender a redus cu 70 la suta pachetele cu solutii antivirus.

Vineri, Lidl a pregatit reduceri semnificative la multe produse, iar Carrefour continua perioada reducerilor inceputa pe 19 noiembrie pana duminica, 30 noiembrie.

Nici Ikea nu se lasa mai prejos. Reprezentantii companiei au anuntat ca in perioada 28 noiembrie - 1 decembrie vor fi reduceri de pana la 50% la produsele din magazinul din Baneasa. Produsele aflate in promotie vor avea o eticheta speciala de Black Friday 2014.

Articole pentru casa la reducere pot fi gasite si la Top Shop, Vilaro sau Piatra Online.

Daca vrei sa ai parte de o vacanta ieftina, Vola.ro ofera pachete turistice cu reduceri de pana la 50%. Si agentia Mareea te trimite in concedii ieftine, in timp ce Paralela 45 are oferte la jumatate de pret pentru mai mult de 50 de destinatii si chiar oferte speciale pentru Revelion.

Lamonza are reduceri de pana la 30% la trolere, vineri, 28 noiembrie.

Pe Elefant.ro, avem parte de Black Week, care a inceput pe 21 noiembrie. Pe site puteti gasi atat carti, cat si produse electro-IT. Daca esti pasionat de citit, volume la preturi mici poti achizitiona si de la Libris, Nemira, Curtea Veche sau Book City.

Yellow Store ofera reduceri de pana la 65% la echipamente foto. Pe de alta parte, la MarketOnline, "Ziua Nationala a Reducerilor" incepe pe 27 noiembrie si tine pana pe 2 decembrie. In aceasta perioada, utilizatorii vor putea cumpara produse electrocasnice, electronice si IT&C cu reduceri de pana la 65%.

Daca va doriti un ceas, site-uri precum Ceasuri-outlet.ro, TopCeas.ro, sau CautCeas sunt pregatite de Black Friday 2014.

Ford are preturi speciale in perioada 21-28 noiembrie la patru modele de masini. Astfel, poti achizitionat Fiesta, Focus, B-MAX sau Kuga cu o reducere de 3.550, 4.850, 4.250, respectiv 6.200 de euro.

Numeroase magazine de haine, incaltaminte si accesorii au pregatit reduceri in acest weekend de Black Friday 2014. Iata cateva dintre ele: Zazaboutique.ro, BeYouShop.ro, Bijuterii La Rosa.ro, RunningShop.ro, RubyFashion.ro, TheIconic.ro, Kurtmann.ro, Matar.ro, OtterShop.ro, Originals.ro, Bon Prix, Zorile.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#Black Friday 2014, #magazine Black Friday, #oferte Black Friday, #promotii Black Friday, #reduceri Black Friday , #Black Friday