Black Friday, haos in Romania - site-uri blocate, scumpiri si imbulzeala

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 09:40
5874 citiri
Black Friday, haos in Romania - site-uri blocate, scumpiri si imbulzeala

Miezul noptii de joi spre vineri a marcat debutul zilei cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday. Evenimentul a inceput insa cu stangul in Romania, iar marile site-uri romanesti au cedat sub presiunea numarului mare de internauti in cautare de chilipiruri.

Astfel, site-urile Altex, Flanco si Domo nu pot fi accesate vineri dimineata. Probleme sunt si la Emag, care poate fi accesat cu greu de internauti. Chiar si asa, la multe dintre produse stocurile s-au epuizat in cateva minute dupa ora 8, cand a aparut oferta.

In goana reducerilor, site-urile romanesti au comis si unele erori. Este si cazul unui site de fotografie, care a "ieftinit" un Nikon D3200 de la 2.599 lei la 2.699 lei.

Probleme nu sunt insa doar pe Internet. Zeci de oameni au asteptat, de la primele ore, sa se deschida magazinele pentru a beneficia de reduceri.

Desi nu este nici ora 10:00, unele produse deja nu se mai gasesc in magazine.

Corespondentul Ziare.com transmite ca in magazinul Altex de la Bucur Obor este o nebunie de nedescris, clientii nu au un catalog dupa care sa se ghideze pentru a sti reducerile, asa incat umbla bezmetici si se imbulzesc pe la toate raioanele.

La Flanco Obor clientii sunt tinuti la usa si lasati sa intre cate putini in magazin. In plus, la Flanco, in mai multe magazine, chiar de la prima ora nu se gaseau toate produsele prezentate in catalogul propriu de reducere pentru Black Friday, iar angajatii ridica din umeri si nu pot oferi informatii pertinente.

Black Friday Lista magazinelor si reducerile oferite

Circa 4,1 milioane de romani au auzit de campania de reduceri Black Friday si asteapta ofertele retailerilor, iar dintre acestia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesati sa faca achizitii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

Traditia este originara din Statele Unite, unde Black Friday, ultima vineri din luna noiembrie, marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de sarbatori, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Black Friday site blocat, #reduceri imbulzeala Black Friday, #lista magazine reduceri, #Black Friday reduceri , #Black Friday