Super oferta Black Friday: Masini cu 1 dolar

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 18:55
3256 citiri
Super oferta Black Friday: Masini cu 1 dolar
Foto: Fox News

Black Friday este in plina desfasurare in Statele Unite, tara de origine a evenimentului, iar americanii au ocazia sa gaseasca adevarate chilipiruri.

Un dealer de automobile second-hand Toyota din Houston, SUA, vinde vineri trei masini la pretul de 1 dolar, in cadrul unei strategii de marketing menita sa atraga mai multi clienti, scrie Culture Map.

Black Friday 2013: Ultima sansa la mega reduceri - vezi magazinele participante si promotiile

Metoda a functionat cu succes si in anii precedenti. Cei care nu prind super-oferta, pot beneficia in schimb de reduceri la aproape 200 de masini.

In oferta de anul acesta a dealerului Toyota se mai afla 10 masini disponibile la preturi mai mici de 1.000 de dolari si 50 de modele cu costuri sub 10.000 de dolari.

Magazinul se deschide la 7 a.m. Clientii intra in masina pe care doresc sa o cumpere si asteapta ca aceasta sa primeasca un pret.

Cel care se aseaza pe scaunul soferului are prioritate la cumparare. Daca nu este multumit de pret, dreptul de cumparare se transfera persoanei de pe scaunul alaturat.

In general, sunt vandute intre 250 si 300 de masini cu aceasta ocazie, ca urmare a promotiilor agresive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Black Friday masini 1 dolar, #Black Friday promotii, #reduceri masini , #Black Friday