RADET lasa din nou fara caldura zeci de blocuri din Bucuresti - Care este zona afectata

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 16:56
4462 citiri
RADET lasa din nou fara caldura zeci de blocuri din Bucuresti - Care este zona afectata
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproape 70 de blocuri din Sectorul 1 al Capitalei raman fara caldura si apa calda, miercuri, din cauza unor lucrari efectuate de RADET.

"RADET anunta, miercuri, 13 ianuarie 2016, ca va opri furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire la sase puncte termice, care alimenteaza un numar de 69 de blocuri, pana la ora 24.00, pentru efectuarea unor lucrari programate in zona bulevardului Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei.

Decizia inceperii acestor lucrari a fost luata avand in vedere temperaturile

exterioare pozitive, precum si prognoza meteo anuntata cu valori in scadere pentru zilele

urmatoare", se arata intr-un comunicat al RADET.

In plus, echipele Regiei mai efectueaza lucrari de reparatii ale unor avarii, in zona Palatului Cotroceni, pe Bulevardul Geniului din Sectorul 6 si pe Splaiul Unirii intre Calea Vitan si Soseaua Mihai Bravu si strada Ion Minulescu din Sectorul 3, care insa nu afecteaza furnizarea incalzirii si a apei calde catre populatie.

"Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii asiguram ca echipele RADET, lucreaza in regim continuu si depun toate eforturile pentru a finaliza in cel mai scurt timp aceaste lucrari, procedand la reluarea treptata a furnizarii agentului termic catre toti consumatorii afectati, acolo unde acesta a fost sistat.

Va reamintim, pe aceasta cale, ca din durata totala a interventiei la o avarie sau lucrare, perioada cea mai lunga de intrerupere a furnizarii energiei termice catre consumatori este cauzata de golirea instalatiei si ulterior, dupa interventia propriu-zisa, incarcarea sistemului pentru reluarea furnizarii incalzirii si a apei calde catre blocuri", potrivit sursei citate.

Reteaua de termoficare, care apartine patrimoniului public al Municipiului Bucuresti, are o vechime de peste 40 de ani. Cei aproximativ 975 km de retea primara si alti 2.970 km de retea secundara nu au fost inlocuiti pana in prezent.

La inceputul lunii ianuarie, bucurestenii din cartierele Militari si Drumul Taberei au stat mai multe zile in frig, din cauza unei avarii la un cazan al ELCEN.

Bucurestenii stau in frig, RADET ridica din umeri: Nu avem inca solutii pentru Drumul Taberei

C.P.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#calorifer caldura RADET, #caldura sector 1 Bucuresti, #RADET caldura , #caldura
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
foarte bine ! oricum , vine incalzirea globala si se rezolva treaba