Garderoba noua pentru Paste? Vezi ofertele magazinelor

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 07:20
3609 citiri
Garderoba noua pentru Paste? Vezi ofertele magazinelor
Foto: Laurry

Imensele cozi formate la deschiderea catorva magazine noi de imbracaminte si accesorii, in Capitala, au demonstrat faptul ca romanii sunt pregatiti de aproape orice pentru a cumpara haine "de firma", la reduceri.

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, atat marile centre comerciale, cat si magazinele online de imbracaminte au incercat sa atraga cat mai multi clienti, prin reduceri de peste 50 la suta si tombole cu premii atractive.

In magazinele Kenvelo, la noile colectii de imbracaminte, atat pentru femei, cat si pentru barbati, daca faceti cumparaturi de 300 de lei, veti plati doar 150 de lei.

Reduceri si mai mari puteti obtine daca faceti cumparaturile online, pe site-ul Kenvelo. Astfel, pentru un hanorac cu blanita cu gluga si fermoar, reducerea este de 52 la suta, de la 84,99 de lei la 39,99 de lei. La pantaloni lungi drepti, pentru femei, din bumbac cu elastan, se aplica un discount de 66 la suta, de la 119,99 de lei la 39,99 de lei.

Pentru barbati, un model de blugi inchisi la culoare se vinde cu o reducere de 44%, de la 89,99 de lei la 49,99 de lei. De asemenea, o camasa din bumbac este vanduta la pretul de 29,99 de lei, fata de cel intial de 39,99 de lei.

In magazinul online Bon Prix, intreaga colectie All In Stripes este la reduceri. Pentru un tricou din bumbac, cu decolteu in forma de barcuta, reducerea este de 39 la suta, de la 64,90 de lei la 39,90 de lei. Hanoracul cu gluga si buzunar in forma de marsupiu, cu maneca lunga, din bumbac, are acum un pret de 44,90 de lei, comparativ cu cel intial, de 69,90 de lei. Tot pentru femei, pijamaua din bumbac se vinde la pretul de 49,90 de lei, reprezentand o reducere de 23% fata de pretul normal.

Pentru barbati, camasa moderna, cu imprimeu pe spate, 100% bumbac, are un discout de 26 de procente, costand, in prezent, 51,90 de lei. De asemenea, tricourile cu imprimeu motiv "vultur" se vand la pretul de 34,90 de lei, fata de 47,90 de lei.

In magazinul online MiniPrix puteti gasi haine pentru femei, barbati sau copii cu reduceri de pana la 80 la suta. De exemplu, un hanorac pentru barbati costa acum doar 11,6 lei, fata de 29 de lei, iar o jacheta fabricata 100% din bumbac se vinde la 49 de lei, in scadere cu 50% fata pretul anterior.

Pantalonii de dama cu talie medie, din bumbac, se vand la jumatate de pret, adica 19,5 lei. Tricourile pentru femei din vascoza, cu maneca lunga, au discount tot de 50%, de la 29 de lei la 14,5 lei.

Cu ocazia Pastelui, in magazinul online Otto se afla la reduceri toate articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile de culoare neagra, bej, maro, galbena, portocalie si verde. Pana pe 24 aprilie, puteti cumpara un top care accenteaza silueta, cu nituri specifice pe decolteu, din material stretch de calitate superioara, cu un discount de 50 la suta, pornind de la 89,90 de lei.

La acelasi pret se vinde si cardiganul tricotat Klitzeklein, pentru fetite, in timp ce tricoul pentru baieti Exes, cu imprimeu mic pe fata si aplicatie pe spate, in forma unei soparle, este redus tot cu 50%, de la 109,90 de lei.

Pentru barbati, sacoul Bruno Banani, culoare bej, 100% bumbac, cu patru buzunare interioare si doua buzunare exterioare oblice, costa 319,90 de lei, redus cu 46 la suta in comparatie cu pretul initial de 589,90 de lei. Blugii 4WARDS, cu aspect autentic uzat, cu spalare intensa si cute de sedere prelucrate, din bumbac, sunt vanduti la 139,90 de lei, reprezend o reducere de 52%. De asemenea, setul de camasa si cravata Studio Coletti are un pret scazut cu 50 de lei, costand 119,90 de lei.

Magazinul online Tara Fashion are oferta de Paste cu discount de pana la 65 la suta. De exemplu, rochia de seara din saten costa 88,87 de lei, fata de 253,90 de lei, iar un trenci din velur, matlasat, se vinde la 217,78 de lei, fata de 544,46 de lei. Jacheta pentru barbati stil casual citadin beneficiaza de o reducere de 65 la suta, de la 313,94 de lei la 109,87 de lei.

In centrul comercial AFI Palace Cotroceni, la magazinul Umbro, daca achizitionati produse in valoare de 99 de lei, veti primi, la casa, un cupon de cumparaturi in valoare de 20 de lei. Promotia este valabila pana pe 30 aprilie, iar cuponul il puteti folosi pana pe data de 10 mai.

De asemenea, daca faceti cumparaturi in valoare de minim 200 de lei in Mega Fun, aveti posibilitatea de a castiga premii instant, constand in electrocasnice si produse cosmetice, prin intermediul unor carduri razuibile, in forma de oua.

Daca mergeti la cumparaturi in centrul comercial Plaza Romania, pana pe 23 aprilie, puteti castiga, pe loc, cadouri si vouchere de cumparaturi, iar, la tragere la sorti, un smartphone iPhone sau un computer tableta iPad.

Si Bucuresti Mall are o promotie similara, in cadrul careia puteti castiga, la tragerea la sorti, unul din voucherele de cumparaturi de 100 de euro.

Cumparaturile de minim 300 de lei din Baneasa Shopping City, realizate pana pe 26 aprilie, sunt recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Aniversara, in cadrul careia puteti castiga un autoturism Seat Ibiza, televizoare si blu-ray playere 3D, bilete de avion la compania Blue Air, produse Rowenta si multe alte premii instant.

In centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, la tombola de Paste se poate castiga un autoturism Mitsubishi ASX Cross Over, fiind nevoie sa achizitionati produse de minim 100 de lei pentru a va inscrie. La centrul comercial cu acelasi nume din Iasi, sunt puse la bataie trei premii: o bucatarie utilata, un dormitor de lux si un automobil Ford Fiesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#preturi imbracaminte, #reduceri preturi haine, #imbracaminte femei, #imbracaminte barbati , #imbracaminte