Scaune de criza pentru companiile aeriene (Galerie Foto)

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 18:43
2200 citiri
Scaune de criza pentru companiile aeriene (Galerie Foto)

In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta saptamana viitoare, vor fi prezentate noile scaune ce ar putea fi folosite de companiile aeriene ce incearca sa micsoreze pretul biletelor, pentru un numar mai mare clienti. Ca si pretul biletelelor, si scaunele vor fi mai mici.

Mai precis, ele vor semana cu o sa, avand insa spatar, saua fiind inclinata, astfel incat picioarele sa coboare mai repede decat la scaunele obisnuite, ocupand mai putin loc, mai precis cu 18 centimetri mai putin decat pana acum, conform Daily Telegraph.

Practic, cei care vor opta pentru scaunele de tipul SkyRider, disponibile la clasa Economic, ce ar putea fi folosite si de compania Ryanair, vor avea parte de numai 58,5 centimetri pentru picioare. Spatiul mai mic disponbil pentru fiecare pasager va permite mai multe locuri in avion, aceasta fiind si ideea de la care s-a pornit.

SkyRider, care se afla in stadiul final de testare, este creatia unei companii italiene, Aviointeriors Group, urmand sa fie prezent la o conferinta din Long Beach, California. Chiar daca, spun cei care au gandit prototipul, comfortul calatorului nu va avea de suferit, scaunul nu este potrivit pentru zboruri mai lungi de 3 ore. Mai multe companii si-au aratat deja interesul pentru acest prototip.

Nu cu mut timp in urma compania Ryanair anunta ca va permite pasagerilor sa calatoreasca in picioare, pentru un pret vizibil mai mic, tot aceasta fiind si compania care a anuntat ca va taxa calatorii care merg la toaleta in timpul zborului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#scaune mai ieftine zbor, #companii aeriene low cost, #Ryanair bilete mai ieftine, #bilete zbor clasa economic , #low cost