Atentatele din Franta au ieftinit vacantele la Paris

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 08:50
2973 citiri
Atentatele din Franta au ieftinit vacantele la Paris
Foto: Hepta.ro

Vacantele la Paris s-au ieftinit in urma atentatelor din Franta de acum cateva saptamani. Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%.

"Anul acesta este primul an in care sesizam o ieftinire, si din cauza atentatelor care au avut loc acolo. Hotelierii incearca sa atraga din nou turistii sa vina acolo si aplica reduceri de pana la 20%", a declarat Cristina Pipias, director agentie de turism, informeaza Digi 24.

In aceste conditii, preturile incep de la 250 de euro pentru doua nopti de cazare la hotel de trei stele, care include mic dejun si transportul cu avionul.

Cei care doresc sa petreaca cateva zile intr-o atmosfera romantica, dar sa plateasca mai putin pot alege Praga sau Budapesta.

Reactie dura la caricatura cu Mahomed din Charlie Hebdo: Sa fie spanzurati!

"Un weekend incepe de la 190 de euro, dintre orasele cele mai ieftine sunt Praga si Budapesta. In acest pret este inclus biletul cu avionul si 2-3 nopti la hoteluri de 2 sau 3 stele", a spus Ciprian Enea, director agentie de turism.

Si Istanbulul ar fi o varianta pentru cei indragostiti si nu numai.

"Un bilet de avion catre Istanbul este la 100 de euro de persoana. Cazare gasim foarte bine la 150 de euro la 3 nopti pentru 2 persoane, intr-un hotel amplasat in centrul orasului", precizat Pipinas.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vacante Paris atentate Franta, #atentate Franta preturi vacante, #preturi vacante Ziua Indragostitilor , #oferte turism